Home » Invatamant » Spectacol de talente la Balul bobocilor de la Pedagogic

Spectacol de talente la Balul bobocilor de la Pedagogic

Viitorii dascăli i-au ales pe Miss și pe Mister boboc. Vineri seara, bobocii Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad s-au bucurat pe deplin de primul și cel mai așteptat eveniment din viața de licean: balul bobocilor.

Evenimentul a avut loc într-un club bârlădean și a debutat cu mult-așteptatul concurs Miss boboc. Surpriza evenimentului a fost și faptul că, spre deosebire de alte unități de învățământ, viitorii dascăli și-au ales și un Mister booc. Au participat opt candidați: patru fete și patru băieți.

Concurenții s-au prezentat în perechi, însă au desfășurat problele individual. Au fost aleși drept câștigători elevii Teona Perju și Sergiu Pârnău. Probele concursului au fost interactive și amuzante, concurenții având posibilitatea de a alege între muzică și dans, probe de făcut nod la cravată sau de ambalat cadouri.

Pentru buna-desfășurare a evenimentului și-au dat silința elevii clase a XII-a P2 împreună cu profesorul-diriginte Alina Năstase, care a ținut să menționeze următoarele: ”Meritul le revine în totalitate elevilor, și nu poate decât să mă bucure faptul că au dat dovadă de responsabilitate și implicare. Sunt niște copii minunați”.

Atât concursul, cât și petrecerea s-au desfășurat sub stricta supraveghere a profesorilor, dar mai ales a Gabrielei Pașca, directorul unității de învățământ care ne-a declarat:Sperăm ca totul să iasă așa cum ne dorim. În acest scop am semnat chiar și un contract cu această locație pentru a nu fi comercializate alcool sau țigări celor prezenți”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IwWItWwmTRc&w=560&h=315]

Chiar dacă emoțiile au fost destul de mari, atât participanții, cât organizatorii au știut să transforme emoțiile în unele constructive și să ducă la final ceea ce și-au propus.

Atmosfera a fost întreținută de o serie de momente artistice susținute de elevii liceului, acest lucru luând forma unei parade a talentelor. Au fost momente muzicale în cadrul cărora s-a cântat la chitară, la mandolină și vocal. Apoi a urmat proba de dans, dar și de beatbox, câștigătoarea titlului de Miss boboc alegând să execute o probă la modă printre tineri: cântatul acompaniat de palme și pahare.

La final, toți participanții au fost premiați în funcție de locul ocupat, după care s-a dat startul la distracție. Ca în basmul Cenușăresei, totul a durat până la miezul nopții, tocmai pentru a nu dispărea magia momentului.

Ceea ce au scos în evidență liceenii de la pedagogic a fost decența, distracția și spiritul de echipă. Concurenții au fost susținuți de colegii de pe margine, cu aplauze și urale pe tot parcursul probelor, la final dorind cu toții să-i felicite pentru realizare. (Roxana CUCU)

Viitorii dascăli i-au ales pe Miss și pe Mister boboc. Vineri seara, bobocii Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad s-au bucurat pe deplin de primul și cel mai așteptat eveniment din viața de licean: balul bobocilor. Evenimentul a avut loc într-un club bârlădean și a debutat cu mult-așteptatul concurs Miss boboc. Surpriza evenimentului a fost și faptul că, spre deosebire de alte unități de învățământ, viitorii dascăli și-au ales și un Mister booc. Au participat opt candidați: patru fete și patru băieți. Concurenții s-au prezentat în perechi, însă au desfășurat problele individual. Au fost aleși drept câștigători elevii Teona Perju…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: