Home » Justitie » Turc domiciliat în București, prins la Vaslui cu peste 300.000 de petarde

Turc domiciliat în București, prins la Vaslui cu peste 300.000 de petarde

Polițiștii vasluieni au identificat, vineri seara, cu ocazia unui control de rutină, un cetățean turc, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în capitală, care transporta fără drept o cantitate de peste 300.000 de petarde, precum și obiecte de îmbrăcăminte.

Vineri seara, polițiștii din cadrul Serviciului de Arme Explozivi, Substanțe Periculoase și Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat o acțiune pentru a identifica persoanele care efectuează operațiuni cu articole pirotehnice fără drept. Astfel, pe strada Traian din Municipiul Vaslui, polițiștii au oprit în trafic un autovehicul în care se aflau trei persoane. Autoturismul era condus de un bărbat de 32 ani, din municipiul București, cetățean turc, care transporta fără drept 331.200 petarde, ambalate în 23 baxuri, precum și articole de îmbrăcăminte, fără a deține documente de proveniență.

“Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru audieri. El cunoaște limba română, dar este însoțit și de soție, care este cetățean român. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu materiale pirotehnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

În urma audierilor, polițiștii au stabilit că bunurile aparțineau unui bărbat în vârstă de 35 ani, din județul Ilfov, pasager în autoturismul în cauză. Acesta a afirmat că a achiziționat produsele dintr-un complex comercial din municipiul București și urma să le comercializeze în municipiul Vaslui.

Obiectele pirotehnice, care fac parte din categoria a II-a și articolele de îmbrăcăminte au fost ridicate în vederea cercetărilor. (R.N.)

Polițiștii vasluieni au identificat, vineri seara, cu ocazia unui control de rutină, un cetățean turc, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în capitală, care transporta fără drept o cantitate de peste 300.000 de petarde, precum și obiecte de îmbrăcăminte. Vineri seara, polițiștii din cadrul Serviciului de Arme Explozivi, Substanțe Periculoase și Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat o acțiune pentru a identifica persoanele care efectuează operațiuni cu articole pirotehnice fără drept. Astfel, pe strada Traian din Municipiul Vaslui, polițiștii au oprit în trafic un autovehicul în care se aflau trei persoane. Autoturismul era condus de un bărbat de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: