Home » Sport » Viitorul Bârlad – Flacăra Murgeni: 2 -0

Viitorul Bârlad – Flacăra Murgeni: 2 -0

Echipa CS Viitorul Bârlad a câștigat, acasă, meciul contra celor de la Flacăra Murgeni.

Meciul a fost devansat cu două zile, din cauza alegerilor prezidențiale de ieri, desfășurându-se vineri de la ora 15. „A fost un meci pe care l-am dominat de la început, astfel că victoria a venit foarte ușor” ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei Viitorul Bârlad. Echipa gazdă a avut un start bun, la pauză scorul fiind 1-0. În a doua repriză ritmul s-a păstrat, bârlădenii marcând încă un gol. Cei care au înscris sunt atacanții Nicușor Buzamăt și Vlad Mocanu.

După șapte etape, echipa bârlădeană acumlează 15 puncte, puncte care o ține aproape de obiectivul trasat la început de campionat – clasarea pe unul din primele două locuri și susținerea barajului pentru promovarea în liga a III-a.

Următorul meci al celor de la CS Viitorul Bârlad va fi mai ușor, împotriva celor de la FDR Tutova. Jocul va avea loc duminică de la ora 11, pe stadionul din Tutova.

Lotul CS Viitorul Bârlad este format din portarii Liviu Tăune și Răzvan Doroftei; fundașii Dănuț Bejenaru, Cristi Radu, Vlad Bucur, Sorin Stanciu, Valentin Grapă, Liviu Țuțu și Rareș Stan, care este și căpitanul echipei; mijlocașii Eduard Sîrbu, Budeanu Andrei, Bucur Alin, Marian Dura, Cristian Botezatu și Daniel Vasile; atacanți Valentin Menghea, Vlad Mocanu, Cristian Vornicu și Buzamăt Nicușor. (A.A.)

Echipa CS Viitorul Bârlad a câștigat, acasă, meciul contra celor de la Flacăra Murgeni. Meciul a fost devansat cu două zile, din cauza alegerilor prezidențiale de ieri, desfășurându-se vineri de la ora 15. „A fost un meci pe care l-am dominat de la început, astfel că victoria a venit foarte ușor” ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei Viitorul Bârlad. Echipa gazdă a avut un start bun, la pauză scorul fiind 1-0. În a doua repriză ritmul s-a păstrat, bârlădenii marcând încă un gol. Cei care au înscris sunt atacanții Nicușor Buzamăt și Vlad Mocanu. După șapte etape, echipa bârlădeană acumlează…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile