Home » Sport » Șansă la medalii pentru luptătorii vasluieni

Șansă la medalii pentru luptătorii vasluieni

La finalul săptămânii trecute, la Nehoiu, județul Buzău, s-a desfașurat etapa de zonă a Campionatului Național de lupte libere rezervat juniorilor III, la care s-au prezentat cluburile din zona Moldovei care au în componență secții de lupte.

Astfel, la startul competiției s-au aliniat sportivi din opt județe – Vaslui, Iași, Botoșani, Onești, Bacău, Galați, Brăila, Buzău. La finalul concursului, care a avut ca miză calificarea în turneul final al Campionatului Național de lupte libere rezervat juniorilor III, cinci sportivi vasluieni au fost declarați învingători și, implicit, calificați pentru etapa următoare a competiției. Merituoșii sunt Ionuț Mocanu (la categoria 53 Kg), Andrei Craiu (la categoria 59 Kg), Vlăduc Severin (la categoria 73 Kg), Maria Deliu (la categoria 57 Kg) și Petruț Costan (la categoria 32 Kg).

“Ce mă bucură cel mai tare e că am reușit să ne calificăm atât la masculin, cât și la feminin. Toți cei care s-au calificat pentru finala Campionatului Național sunt foarte bine pregătiți și au șanse reale la mealii”, a declarat Nicu Beligan, antrenor de lupte libere în cadrul CS “Viitorul” Vaslui. (Radu CREȚU)

La finalul săptămânii trecute, la Nehoiu, județul Buzău, s-a desfașurat etapa de zonă a Campionatului Național de lupte libere rezervat juniorilor III, la care s-au prezentat cluburile din zona Moldovei care au în componență secții de lupte. Astfel, la startul competiției s-au aliniat sportivi din opt județe – Vaslui, Iași, Botoșani, Onești, Bacău, Galați, Brăila, Buzău. La finalul concursului, care a avut ca miză calificarea în turneul final al Campionatului Național de lupte libere rezervat juniorilor III, cinci sportivi vasluieni au fost declarați învingători și, implicit, calificați pentru etapa următoare a competiției. Merituoșii sunt Ionuț Mocanu (la categoria 53 Kg),…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile