Home » Administratie » Termprod lucrează: trei ore pe zi căldură

Termprod lucrează: trei ore pe zi căldură

Cele 750 de familii care au contracte cu SC Termprod SA Vaslui au început să primească agent termic, câte trei ore pe zi. Cu toate că societatea a promis că de la 1 noiembrie va furniza agent termic, clienții Termprod se vor încălzi după vreme.

„Nu avem program non stop-pentru că temperaturile sunt destul de blânde și nici oamenii nu doresc acest lucru, să nu fie facturile prea mari. Deocamdată, dăm căldură de dimineața de la ora șase și seara de la ora 17.00, în medie cam câte trei ore, trei ore și jumătate. Când va fi mai frig vom prelungi programul. Noi mai avem la această dată în jur de 800 de abonați. La cei 80 de la ANL-uri dăm deja caldură de câteva saptamâni, pentru că au solicitat acest lucru”, a declarat Toderică Toma, directorul Termprod.

În municipiul Vaslui, prețul gigacaloriei este de 451 de lei, dar populația plătește doar 180 de lei, restul sumei fiind subvenționată de Consiliul Local. Nici cei 180 de lei ceruți de Termprod nu vor fi achitați integral de majoritatea beneficiarilor, deoarece statul le mai acordă o altă subvenție: ajutorul pentru încălzire.(Bogdan RUSU)

Cele 750 de familii care au contracte cu SC Termprod SA Vaslui au început să primească agent termic, câte trei ore pe zi. Cu toate că societatea a promis că de la 1 noiembrie va furniza agent termic, clienții Termprod se vor încălzi după vreme. "Nu avem program non stop-pentru că temperaturile sunt destul de blânde și nici oamenii nu doresc acest lucru, să nu fie facturile prea mari. Deocamdată, dăm căldură de dimineața de la ora șase și seara de la ora 17.00, în medie cam câte trei ore, trei ore și jumătate. Când va fi mai frig vom…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: