Home / Social / A fost luat și cel de-al optulea copil al femeii bețive

A fost luat și cel de-al optulea copil al femeii bețive

Un copil în vârstă de 14 ani din Știoborăni, comuna Solești a fost identificat de autorități și dat în plasament maternal, după ce ceilalți șapte frați ai săi, victime ale neglijenței părinților, au fost luați din familie în cursul săptămânii trecute de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.

După ce mama lor a a fost filmată în stare de ebrietate, căzând peste unul dintre copii, pe care îl avea în brațe, șapte dintre minori au fost luați de către reprezentanții DGASPC Vaslui, cel de-al optulea nefiind atunci acasă. Acum a fost scos din familie și cel din urmă și dat în plasament.

“Polițiștii de la Postul de Poliție Solești au făcut verificări pentru identificarea minorului de 14 ani care nu a fost găsit la domiciliul părinților, în momentul în care s-a vrut punerea în executare a unei sentințe judecătorești. Din verificări, a rezultat ca minorul se afla la un bărbat din județul Iași, iar în urma discuțiilor cu acesta, el s-a prezentat la postul de poliție, însoțit de minor. Ulterior, acesta a fost condus la un centru social”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

Mama celor opt copii, acuzată acum de neglijență, a cerut în mod oficial DGASPC să-i fie returnați copiii. (R.N.)

Un copil în vârstă de 14 ani din Știoborăni, comuna Solești a fost identificat de autorități și dat în plasament maternal, după ce ceilalți șapte frați ai săi, victime ale neglijenței părinților, au fost luați din familie în cursul săptămânii trecute de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. După ce mama lor a a fost filmată în stare de ebrietate, căzând peste unul dintre copii, pe care îl avea în brațe, șapte dintre minori au fost luați de către reprezentanții DGASPC Vaslui, cel de-al optulea nefiind atunci acasă. Acum a fost scos din familie și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: