Home » Justitie » Lovit de o mașină în timp ce traversa neregulamentar

Lovit de o mașină în timp ce traversa neregulamentar

Un pieton a fost acroșat ieri dimineață de o autoutilitară în timp ce traversa neregulamentar pe Strada Ștefan cel Mare din Vaslui, grăbindu-se să prindă autobuzul ce se afla în stație.

Mihai B., în vârstă de 32 ani, domiciliat în comuna Dragomirești, conducea o autoutilitară din direcția Crucea Gării către Crasna și a acroșat un pieton în vârstă de 51 ani, domiciliat în comuna Oltenești. Acesta din urmă se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, intenționând să ajungă în stația de autobuz aflată pe sensul opus. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticată cu „policontuzii, fractură arc costal”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9wnL6eIhPA4&w=560&h=315]

Un pieton a fost acroșat ieri dimineață de o autoutilitară în timp ce traversa neregulamentar pe Strada Ștefan cel Mare din Vaslui, grăbindu-se să prindă autobuzul ce se afla în stație. Mihai B., în vârstă de 32 ani, domiciliat în comuna Dragomirești, conducea o autoutilitară din direcția Crucea Gării către Crasna și a acroșat un pieton în vârstă de 51 ani, domiciliat în comuna Oltenești. Acesta din urmă se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, intenționând să ajungă în stația de autobuz aflată pe sensul opus. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile