Home / Justitie / A plecat la Poștă și nu s-a mai întors

A plecat la Poștă și nu s-a mai întors

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat pe 18 august până la Poștă în Vaslui, să trimită un plic și nu a mai revenit la domiciliu.

Elena Diaconu, în vârstă de 53 ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 18 august, spunându-i concubinului său că dorește să ajungă la un oficiu poștal din municipiul Vaslui pentru a trimite un plic. Aceasta nu a mai revenit la domiciliu.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează activități în vederea depistării acestei persoane, fiind dispusă urmărirea națională. Cetățenii care pot oferi orice date de natură să conducă la găsirea femeii sunt rugați să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgență sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

SEMNALMENTE: 1,65 m, 60 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate în ziua de 16 august 2014. (R.N.)

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat pe 18 august până la Poștă în Vaslui, să trimită un plic și nu a mai revenit la domiciliu. Elena Diaconu, în vârstă de 53 ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 18 august, spunându-i concubinului său că dorește să ajungă la un oficiu poștal din municipiul Vaslui pentru a trimite un plic. Aceasta nu a mai revenit la domiciliu. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează activități în vederea depistării acestei…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: