Home / Justitie / A plecat la Poștă și nu s-a mai întors

A plecat la Poștă și nu s-a mai întors

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat pe 18 august până la Poștă în Vaslui, să trimită un plic și nu a mai revenit la domiciliu.

Elena Diaconu, în vârstă de 53 ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 18 august, spunându-i concubinului său că dorește să ajungă la un oficiu poștal din municipiul Vaslui pentru a trimite un plic. Aceasta nu a mai revenit la domiciliu.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează activități în vederea depistării acestei persoane, fiind dispusă urmărirea națională. Cetățenii care pot oferi orice date de natură să conducă la găsirea femeii sunt rugați să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgență sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

SEMNALMENTE: 1,65 m, 60 kg, păr șaten tuns scurt, ochi albaștri. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate în ziua de 16 august 2014. (R.N.)

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat pe 18 august până la Poștă în Vaslui, să trimită un plic și nu a mai revenit la domiciliu. Elena Diaconu, în vârstă de 53 ani, din Băcăoani, comuna Muntenii de Jos, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 18 august, spunându-i concubinului său că dorește să ajungă la un oficiu poștal din municipiul Vaslui pentru a trimite un plic. Aceasta nu a mai revenit la domiciliu. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează activități în vederea depistării acestei…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

57 de litri de alcool și peste 150 pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în Drânceni într-un autocar de Republica Moldova

Nu mai puțin de 57 de litri de băuturi ...

Tânără descoperită de jandarmi cu 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși

O tânără de 24 de ani, din Stănilești, a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: