Home / Invatamant / Școala nr. 10, pe primul loc la jurnalism sportiv

Școala nr. 10, pe primul loc la jurnalism sportiv

Elevii învățătoarei Maria Porumb au reprezentat județul la un concurs de literatură și jurnalism sportiv, luând primul loc prin Alberto Dima.

Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu” (școala nr. 10) Bârlad s-a clasat pe primele locuri la Concursului național de literatură și jurnalism sportiv „Un condei numit fair-play”. Elevii bârlădeni, singurii participanți din județ, au participat la categoria 7-10 ani, secțiunea cronică/reportaj sportiv. Alberto Dima a obținut locul I, Ioana Szylaghi locul II, iar Irina Teodor a luat o mențiune.

„Trei ani consecutivi elevii noștri au obținut rezultate remarcabile la acest concurs, ceea ce ne dă speranța că și anii viitori elevii noștri vor fi la înălțime”, ne-a declarat învățătoarea Maria Porumb.

Alberto Dima a scris un articol despre Andreea Răducan; Ioana Szylaghi – un articol despre pasiunea ei – gimnastica și Irina Teodor a scris un articol prin care a făcut aprecieri asupra comportamentul sportivilor la un meci de fotbal, desfășurat pe Stadionul Municipal din Bârlad.

„După anunțarea premiilor, școala a fost felicitată pentru implicarea colectivului profesoral și pentru rezultatele obținute”, ne-a mai spus Maria Porumb.

Concursul s-a desfășurat pe o perioadă de câteva luni. În mai a avut faza județeană, iar în octombrie s-au anunțat rezultatele. Pe 14 noiembrie câștigătorii acestui concurs vor fi premiați la Casa Olimpică din București.

„Sunt foarte mândru de rezultatele obținute de elevii școlii noastre. Apreciez implicarea cadrelor didactice în astfel de concursuri, iar după cum se poate observa în ultimul timp rezultatele elevilor noștri sunt din ce în ce mai bune”, ne-a declarat Valeriu Frumuz, directorul școlii „Stroe S. Belloescu”.

Acest concurs este implementat de Comitetul Internațional Olimpic, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Ministerul Educației Naționale. Promovează sportul olimpic, valorile olimpismului și încurajează creațiile artistice cu tematică olimpică prin care elevii exprimă prin cuvinte ceea ce simt și gândesc, animați fiind de fair-play. (A.A.)

Elevii învățătoarei Maria Porumb au reprezentat județul la un concurs de literatură și jurnalism sportiv, luând primul loc prin Alberto Dima. Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu” (școala nr. 10) Bârlad s-a clasat pe primele locuri la Concursului național de literatură și jurnalism sportiv „Un condei numit fair-play”. Elevii bârlădeni, singurii participanți din județ, au participat la categoria 7-10 ani, secțiunea cronică/reportaj sportiv. Alberto Dima a obținut locul I, Ioana Szylaghi locul II, iar Irina Teodor a luat o mențiune. „Trei ani consecutivi elevii noștri au obținut rezultate remarcabile la acest concurs, ceea ce ne dă speranța că și anii viitori…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: