Home » Sport » Un nou portal pentru AJF Vaslui

Un nou portal pentru AJF Vaslui

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui anunță faptul că, începând cu 6 noiembrie, se va muta pe un nou portal: frf-ajf.ro.

Deocamdată nu se știe cât de bună e mutarea, mai ales că, în prezent, datele de portal nu sunt aduse la zi. Cei care gestionează situația spun că își dau toată silința ca informațiile puse la dispoziția vasluienilor interesați să fie aduse, în cel mai scurt timp, la zi. Pe vechiul portal, cei interesați puteau găsi informații legate de meciurile de fotbal din Liga a IV-a, singura ligă în care mai evoluează fotbalul vasluian. (A.C.)

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui anunță faptul că, începând cu 6 noiembrie, se va muta pe un nou portal: frf-ajf.ro. Deocamdată nu se știe cât de bună e mutarea, mai ales că, în prezent, datele de portal nu sunt aduse la zi. Cei care gestionează situația spun că își dau toată silința ca informațiile puse la dispoziția vasluienilor interesați să fie aduse, în cel mai scurt timp, la zi. Pe vechiul portal, cei interesați puteau găsi informații legate de meciurile de fotbal din Liga a IV-a, singura ligă în care mai evoluează fotbalul vasluian. (A.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: