Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Așa nu e bine, iar invers e rău! Păi cum, vere?

Vasluiul sub lupă – Așa nu e bine, iar invers e rău! Păi cum, vere?

Într-una din edițiile anterioare, scriam la aceeași rubrică despre faptul că muncitorii care au asfaltat strada din dreptul Pieții Centrale au lăsat în urmă niște mari hăuri în care odihneau – pentru vecie, cel mai probabil – niscai guri de canal. Să nu zicem atunci că e treabă românească, a zis c-o fi pistă olimpică pentru săritura în adâncime cu mașina mică.

Asfaltatorul, băiat dăștept, a prins ironia – fină, recunoașteți! – și s-a decis să refacă gurile de canal. De tot! Că altfel nu se-nțelege de ce le-a astupat complet. Numai că muncitorii de la GOSCOM pesemne că au considerat că apele pluviale se duc dracu’ dacă nu mai au unde să intre și au dat oleacă cu târnăcopu-n ele. Asfaltistul nu mai înțelege nimic acuma: păi înainte nu a fost bine, iar acum este rău? Păi și cu…, și cu sufletu-n rai? Da, că se poate! Ia încearcă! (A.S.)

Într-una din edițiile anterioare, scriam la aceeași rubrică despre faptul că muncitorii care au asfaltat strada din dreptul Pieții Centrale au lăsat în urmă niște mari hăuri în care odihneau – pentru vecie, cel mai probabil – niscai guri de canal. Să nu zicem atunci că e treabă românească, a zis c-o fi pistă olimpică pentru săritura în adâncime cu mașina mică. Asfaltatorul, băiat dăștept, a prins ironia – fină, recunoașteți! – și s-a decis să refacă gurile de canal. De tot! Că altfel nu se-nțelege de ce le-a astupat complet. Numai că muncitorii de la GOSCOM pesemne că au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: