Home / Administratie / Hrană ieftină pentru săraci

Hrană ieftină pentru săraci

La Cantina de ajutor Social din Bârlad se prezintă zilnic zeci de oameni care beneficiază de hrană gratuită. În prezent, 130 de guri flămânde primesc două feluri de mâncare în valoare de doar șase lei, sumă care nu s-a mai modificat de câțiva ani.

„Sperăm ca de anul viitor să ni se aloce o sumă ceva mai mare pentru hrana beneficiarilor. Ne descurcăm destul de greu”, ne-a declarat Daniela Tilici, șeful cantinei.

Persoanele care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social nu depășesc venitul minim garantat de 138 lei de persoană. Conform spuselor Danielei Tilici, majoritatea beneficiarilor sunt tineri ce au în întreținere mai mulți copii și care nu au un loc de muncă.

Toți cei care primesc mâncare (n.r. de la cantină) sunt din Bârlad iar numărul acestora a rămas constant în ultimii ani”, ne-a mai spus șeful cantinei. (R.C.)

La Cantina de ajutor Social din Bârlad se prezintă zilnic zeci de oameni care beneficiază de hrană gratuită. În prezent, 130 de guri flămânde primesc două feluri de mâncare în valoare de doar șase lei, sumă care nu s-a mai modificat de câțiva ani. „Sperăm ca de anul viitor să ni se aloce o sumă ceva mai mare pentru hrana beneficiarilor. Ne descurcăm destul de greu”, ne-a declarat Daniela Tilici, șeful cantinei. Persoanele care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social nu depășesc venitul minim garantat de 138 lei de persoană. Conform spuselor Danielei Tilici, majoritatea beneficiarilor sunt tineri…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect al județului, Mircea ...

UAT-urile din județul Vaslui au primit în acest an peste 10 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU Consilierii județeni ...

Investiții ample la Gârceni

Se asfaltează străzile, se modernizează ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: