Home » Administratie » Hrană ieftină pentru săraci

Hrană ieftină pentru săraci

La Cantina de ajutor Social din Bârlad se prezintă zilnic zeci de oameni care beneficiază de hrană gratuită. În prezent, 130 de guri flămânde primesc două feluri de mâncare în valoare de doar șase lei, sumă care nu s-a mai modificat de câțiva ani.

„Sperăm ca de anul viitor să ni se aloce o sumă ceva mai mare pentru hrana beneficiarilor. Ne descurcăm destul de greu”, ne-a declarat Daniela Tilici, șeful cantinei.

Persoanele care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social nu depășesc venitul minim garantat de 138 lei de persoană. Conform spuselor Danielei Tilici, majoritatea beneficiarilor sunt tineri ce au în întreținere mai mulți copii și care nu au un loc de muncă.

Toți cei care primesc mâncare (n.r. de la cantină) sunt din Bârlad iar numărul acestora a rămas constant în ultimii ani”, ne-a mai spus șeful cantinei. (R.C.)

La Cantina de ajutor Social din Bârlad se prezintă zilnic zeci de oameni care beneficiază de hrană gratuită. În prezent, 130 de guri flămânde primesc două feluri de mâncare în valoare de doar șase lei, sumă care nu s-a mai modificat de câțiva ani. „Sperăm ca de anul viitor să ni se aloce o sumă ceva mai mare pentru hrana beneficiarilor. Ne descurcăm destul de greu”, ne-a declarat Daniela Tilici, șeful cantinei. Persoanele care primesc mâncare de la Cantina de Ajutor Social nu depășesc venitul minim garantat de 138 lei de persoană. Conform spuselor Danielei Tilici, majoritatea beneficiarilor sunt tineri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: