Home » Social » Opt incendii într-o zi

Opt incendii într-o zi

Alaltăieri, pompierii militari din județ au intervenit pentru localizarea și lichidarea a nu mai puțin de opt incendii, dintre care șase de vegetație ucată și două la depozite de furaje.

În cursul zilei de marți, pompierii militari au acționat pentru localizarea și stingerea a șașe incendii de vegetație uscată.

La ora 13.43, Detașamentul Vaslui a intervenit în localitatea Crăsnășeni, comuna Tătărăni, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe aproximativ nouăzeci de hectare. La fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de intervenție, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Tătărăni, reușind să lichideze incendiul în aproximativ trei ore.

La ora 15.20, Detașamentul Vaslui a intervenit în localitatea Pușcași, comuna Pușcași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe cinci sute metri pătrați vegetație și aproximativ cinci tone de gunoi menajer. La ora 15.58, pompierii au revenit la Pușcași, intervenind cu o autospecială, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ cinci hectare. Aceștia au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă către o lizieră de salcâmi  din apropiere.

O oră mai târziu, pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad, Punctul de Lucru Murgeni au intervenit în orașul Murgeni, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ trei hectare de vegetație uscată. Tot pompierii din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit, în localitatea Perieni, comuna Perieni, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ trei hectare. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă către stația meteo și o livadă din apropiere

Spre seară, la ora 18.28, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui, au intervenit în localitatea Ciortești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ zece hectare. La fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de intervenție, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă către o pădure din apropiere.

Din fericire, în niciunul din aceste cazuri nu s-au înregistrat pagube materiale, dar pericolul ca flăcările să se extindă la alte obiective din apropiere a fost foarte mare.

Tot alaltăieri au avut loc și două incendii produse la depozite de furaje, unde pompierii din județ au fost solicitați să intervină.

La ora 10.33, pompierii militari au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în suburbia Glodeni a orașului Negrești. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Gărzii II Negrești cu o autospecială de stingere, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În urma incendiului, au ars aproximativ 24 tone de fân și lucernă și circa șapte tone de coceni. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de fiul proprietarului, în vârstă de nouă ani, care, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu un chibrit în apropierea depozitului de furaje.

La ora 16.25, pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Huși au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje din Râșești, comuna Drânceni. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de stingere cu o autospecială de intervenție, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună. În urma incendiului, au ars aproximativ două tone de coceni de porumb, pompierii reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la locuință și anexele din curte. (R.N.)

Alaltăieri, pompierii militari din județ au intervenit pentru localizarea și lichidarea a nu mai puțin de opt incendii, dintre care șase de vegetație ucată și două la depozite de furaje. În cursul zilei de marți, pompierii militari au acționat pentru localizarea și stingerea a șașe incendii de vegetație uscată. La ora 13.43, Detașamentul Vaslui a intervenit în localitatea Crăsnășeni, comuna Tătărăni, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce se manifesta pe aproximativ nouăzeci de hectare. La fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de intervenție, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: