Home » Social » "Puterea Justiției", va fi lansată la Biblioteca Județeană

"Puterea Justiției", va fi lansată la Biblioteca Județeană

Astăzi, la ora 15, la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, comisarul-șef bârlădean Marinel Gîlcă își va lansa cartea „Puterea Justiției”, evenimentul fiind prezentat de profesorii Gruia Novac și Andrei Petruș.

Volumul cuprinde 12 nuvele polițiste inspirate din realitate, autorul îmbinând proza cu ficțiunea pentru a nu desconspira victimele, talentul său de povestitor și fantezia transformând nuvelele în artă.

„Povestirile lui Marinel Gîlcă, scrise fără orgoliile prostești ale veleităților lor, vor intra în competiția aspră a scrierilor psihologice, având de partea lui experiența polițistului activ care ne încredințează că această preocupare e nu numai profesiune, ci și artă” a spus profesorul Gruia Novac. Debutul literar a lui Marinel Gîlcă a fost făcut în revista „Pentru patrie”, publicând însă și în alte reviste, precum ” Viața noastră” din Bârlad.

Cei intersați vor putea achiziționa cartea la lansare sau după eveniment ori de la librării. (Roxana NĂSTASĂ)

Astăzi, la ora 15, la Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui, comisarul-șef bârlădean Marinel Gîlcă își va lansa cartea "Puterea Justiției", evenimentul fiind prezentat de profesorii Gruia Novac și Andrei Petruș. Volumul cuprinde 12 nuvele polițiste inspirate din realitate, autorul îmbinând proza cu ficțiunea pentru a nu desconspira victimele, talentul său de povestitor și fantezia transformând nuvelele în artă. "Povestirile lui Marinel Gîlcă, scrise fără orgoliile prostești ale veleităților lor, vor intra în competiția aspră a scrierilor psihologice, având de partea lui experiența polițistului activ care ne încredințează că această preocupare e nu numai profesiune, ci și artă" a spus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile