Home » Administratie » Slalom printre canale

Slalom printre canale

Nimeni nu contestă efectele estetice ale reabilitării municipiului Vaslui. Există însă diverse și numeroase categorii de vasluieni, ceva mai aparte, care au foarte puține în comun cu arta frumosului, chiar și cu cea din planurile de urbanism: copiii, grăbiții, miopii, bătrânii și petrecăreții.

Firma care a montat pavele pe trotuarele din Vaslui a uitat să adapteze gurile de canal la înălțimea trotuarului pavat și astfel au apărut în trotuare adevărate capcane. Inevitabil, nu puțini și-au zdrelit membrele în timpul plimbărilor nocturne. Mai mult, sunt foarte multe situații în care aceeași firmă de construcții a montat gurile de canal deasupra pavajului. Rezultatul, la fel: genunchi și mâini zdrelite. Sugerăm celor care se ocupă de montarea pavelelor să marcheze clar, toate greșelile pe care le-au făcut, măcar de ochii lumii… (Bogdan RUSU)

Nimeni nu contestă efectele estetice ale reabilitării municipiului Vaslui. Există însă diverse și numeroase categorii de vasluieni, ceva mai aparte, care au foarte puține în comun cu arta frumosului, chiar și cu cea din planurile de urbanism: copiii, grăbiții, miopii, bătrânii și petrecăreții. Firma care a montat pavele pe trotuarele din Vaslui a uitat să adapteze gurile de canal la înălțimea trotuarului pavat și astfel au apărut în trotuare adevărate capcane. Inevitabil, nu puțini și-au zdrelit membrele în timpul plimbărilor nocturne. Mai mult, sunt foarte multe situații în care aceeași firmă de construcții a montat gurile de canal deasupra pavajului.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: