Home » Social » Copilul meu – Ștefan nu doarme fără cheie

Copilul meu – Ștefan nu doarme fără cheie

În familia Stratulat, Ștefan aduce numai bucurie. Deși are doar trei anișori, el se dovedește a fi un ajutor de seamă al mamei. Când vine vorba de gătit sau de făcut curățenie, micuțul îi sare bucuros acesteia în ajutor. Tot din dorința de a se face util, într-o zi a spălat mobila cu un mop.

Am mai aflat despre Ștefan că are niște tabieturi amuzante la culcare. El nu poate dormi fără cheia de la ușa de la intrare și fără cele șase pernuțe colorate care îl fac să viseze frumos. Când vine vorba de pernuțe, ele nu transmit mare lucru dacă nu au alte fețe în fiecare seară.

Plăcerile „vinovate” ale lui Ștefan sunt prăjiturelele și desenele cu Mickey Mouse. (R.C.)

În familia Stratulat, Ștefan aduce numai bucurie. Deși are doar trei anișori, el se dovedește a fi un ajutor de seamă al mamei. Când vine vorba de gătit sau de făcut curățenie, micuțul îi sare bucuros acesteia în ajutor. Tot din dorința de a se face util, într-o zi a spălat mobila cu un mop. Am mai aflat despre Ștefan că are niște tabieturi amuzante la culcare. El nu poate dormi fără cheia de la ușa de la intrare și fără cele șase pernuțe colorate care îl fac să viseze frumos. Când vine vorba de pernuțe, ele nu transmit mare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: