Home » Sport » Rugby-știi bârlădeni au încheiat pauza competițională

Rugby-știi bârlădeni au încheiat pauza competițională

Duminică, rugby-știi under 19 de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor relua campionatul, după o pauză de trei săptămâni, prilejuită de calificările pentru Campionatul European de Rugby under 18 din Portugalia.

În acest meci, împotriva celor de la CSM Câmpia Turzii, printre jucători se vor regăsi și jucătorii clubului selecționați pentru meciurile echipei naționale: Cristi Chirica, Gino Daniș, Gabriel Rupanu, Ștefan Cucoș și Cosmin Iliuță.

„Per total, antrenorii echipei naționale sunt mulțumiți de evoluția lor, deși echipa națională a pierdut ambele meciuri”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Directorul clubului bârlădean este, de asemenea, mulțumit atât de jucătorii selecționați la echipa under 18 a României, cât și de ceilalți sportivi rămași acasă. Ca urmare așteaptă o evoluție bună a sportivilor săi, în meciul de duminică de la ora 10.

„Chiar dacă nu au jucat în meciuri oficiale în ultimele săptămâni, jucătorii noștri s-au pregătit continuu și sunt apți de joc, ne-a mai spus Ciprian Popa.

Acest meci este penultimul din acest an, următorul fiind în deplasare împotriva rugby-știlor de la CNAV. (A.A.)

Duminică, rugby-știi under 19 de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor relua campionatul, după o pauză de trei săptămâni, prilejuită de calificările pentru Campionatul European de Rugby under 18 din Portugalia. În acest meci, împotriva celor de la CSM Câmpia Turzii, printre jucători se vor regăsi și jucătorii clubului selecționați pentru meciurile echipei naționale: Cristi Chirica, Gino Daniș, Gabriel Rupanu, Ștefan Cucoș și Cosmin Iliuță. „Per total, antrenorii echipei naționale sunt mulțumiți de evoluția lor, deși echipa națională a pierdut ambele meciuri”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad. Directorul clubului bârlădean este, de asemenea, mulțumit atât de jucătorii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: