Home » Justitie » Biciclist rănit într-un accident rutier

Biciclist rănit într-un accident rutier

Un accident soldat cu o victimă s-a produs azi dimineață în Bârlad, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Popa Șapcă. Victima, un biciclist de 60 de ani, a fost lovită de o autocamion în timp ce mergea regulamentar pe carosabil. Șoferul autocamionului, în vârstă de 40 de ani, a părăsit locul faptei, dar polițiștii bârlădeni l-au localizat la scurt timp.

În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde, în urma investigațiilor, medicii au constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme.

Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală că accidentul s-a petrecut din cauza faptului că șoferul nu s-a asigurat atunci când a virat dreapta, pentru a intra pe strada Popa Șapcă, acroșându-l pe biciclistul care mergea pe banda unu.

Șoferului i s-a făcut testul cu aparatul alcooltest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Lui i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (A.A.)

Un accident soldat cu o victimă s-a produs azi dimineață în Bârlad, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Popa Șapcă. Victima, un biciclist de 60 de ani, a fost lovită de o autocamion în timp ce mergea regulamentar pe carosabil. Șoferul autocamionului, în vârstă de 40 de ani, a părăsit locul faptei, dar polițiștii bârlădeni l-au localizat la scurt timp. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde, în urma investigațiilor, medicii au constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme. Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală că accidentul s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: