Home / Justitie / Biciclist rănit într-un accident rutier

Biciclist rănit într-un accident rutier

Un accident soldat cu o victimă s-a produs, vineri dimineață, în Bârlad, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Popa Șapcă. Victima, un biciclist de 60 de ani, a fost lovită de un autocamion în timp ce mergea regulamentar pe carosabil. Șoferul autocamionului, în vârstă de 40 de ani, a părăsit locul faptei, dar polițiștii bârlădeni l-au localizat la scurt timp.

În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde medicii au constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme.

Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală că accidentul s-a petrecut din cauza faptului că șoferul nu s-a asigurat atunci când a virat dreapta, pentru a intra pe strada Popa Șapcă, acroșându-l pe biciclistul care mergea pe banda unu.

Șoferului i s-a făcut testul cu aparatul alcooltest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Lui i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (A.A.)

Un accident soldat cu o victimă s-a produs, vineri dimineață, în Bârlad, la intersecția dintre Bulevardul Republicii și strada Popa Șapcă. Victima, un biciclist de 60 de ani, a fost lovită de un autocamion în timp ce mergea regulamentar pe carosabil. Șoferul autocamionului, în vârstă de 40 de ani, a părăsit locul faptei, dar polițiștii bârlădeni l-au localizat la scurt timp. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde medicii au constatat că bărbatul a suferit mai multe traumatisme. Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală că accidentul s-a petrecut din cauza…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

La opt ani, a preferat să doarmă într-o casă părăsită decât să stea cu mama vitregă

de Mihaela NICULESCU   Detalii ...

Cei doi copii ai femeii din Măscurei care și-ar fi bătut fiica vitregă vor rămâne în familie

Cei doi copii, de doi ...

Incendiu la grădinița din Pribești. Copiii au fost mutați în școala din localitate

Clădirea grădinițel din localitatea Pribești ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: