Home » Social » O copilă de 13 ani s-a spânzurat din dragoste

O copilă de 13 ani s-a spânzurat din dragoste

O adolescentă de 13 ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, s-a sinucis, vineri seară, spânzurându-se cu o curea de un copac din grădina locuinței. Fata a recurs la acest gest extrem în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care copila avea o relație.

Roxana NĂSTASĂ

Tragedie în comuna Gârceni. Localnicii din Trohan sunt încă uluiți de gestul unei copile care, la numai 13 ani, s-a spânzurat din dragoste. Conform celor povestite de săteni și probate ulterior de anchetatori, copila a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care fata avea o relație. În urma acestei certe, mamei i s-a făcut rău și a chemat o ambulanță, care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, însoțită de fiul ei.

Acesta din urmă, când s-a întors acasă de la spital, și-a găsit sora spânzurată cu o curea de un copac din grădina din spatele casei.

“În momentul în care fiul femeii a revenit de la spital, și-a găsit sora spânzurată cu o curea din material textil de creanga unui copac, în grădina locuinței. Tânărul a solicitat o ambulanță, iar un echipaj medical deplasat la intervenție a încercat să o resusciteze pe minoră, însă fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

La locul odioasei întâmplări nu a fost găsit niciun bilet de adio prin care fata să-și justifice gestul, însă localnicii sunt convinși că motivul pentru care copila a ales să-și pună capăt zilelor este cearta avută cu mama pe seama băiatului de care era îndrăgostită.

O adolescentă de 13 ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, s-a sinucis, vineri seară, spânzurându-se cu o curea de un copac din grădina locuinței. Fata a recurs la acest gest extrem în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care copila avea o relație. Roxana NĂSTASĂ Tragedie în comuna Gârceni. Localnicii din Trohan sunt încă uluiți de gestul unei copile care, la numai 13 ani, s-a spânzurat din dragoste. Conform celor povestite de săteni și probate ulterior de anchetatori, copila a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, care nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: