Home / Social / O copilă de 13 ani s-a spânzurat din dragoste

O copilă de 13 ani s-a spânzurat din dragoste

O adolescentă de 13 ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, s-a sinucis, vineri seară, spânzurându-se cu o curea de un copac din grădina locuinței. Fata a recurs la acest gest extrem în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care copila avea o relație.

Roxana NĂSTASĂ

Tragedie în comuna Gârceni. Localnicii din Trohan sunt încă uluiți de gestul unei copile care, la numai 13 ani, s-a spânzurat din dragoste. Conform celor povestite de săteni și probate ulterior de anchetatori, copila a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care fata avea o relație. În urma acestei certe, mamei i s-a făcut rău și a chemat o ambulanță, care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, însoțită de fiul ei.

Acesta din urmă, când s-a întors acasă de la spital, și-a găsit sora spânzurată cu o curea de un copac din grădina din spatele casei.

“În momentul în care fiul femeii a revenit de la spital, și-a găsit sora spânzurată cu o curea din material textil de creanga unui copac, în grădina locuinței. Tânărul a solicitat o ambulanță, iar un echipaj medical deplasat la intervenție a încercat să o resusciteze pe minoră, însă fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

La locul odioasei întâmplări nu a fost găsit niciun bilet de adio prin care fata să-și justifice gestul, însă localnicii sunt convinși că motivul pentru care copila a ales să-și pună capăt zilelor este cearta avută cu mama pe seama băiatului de care era îndrăgostită.

O adolescentă de 13 ani, din localitatea Trohan, comuna Gârceni, s-a sinucis, vineri seară, spânzurându-se cu o curea de un copac din grădina locuinței. Fata a recurs la acest gest extrem în urma unei discuții în contradictoriu cu mama sa, care nu era de acord cu băiatul cu care copila avea o relație. Roxana NĂSTASĂ Tragedie în comuna Gârceni. Localnicii din Trohan sunt încă uluiți de gestul unei copile care, la numai 13 ani, s-a spânzurat din dragoste. Conform celor povestite de săteni și probate ulterior de anchetatori, copila a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, care nu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Propunere pentru înființarea unui nou traseu de transport public în Bârlad

Este nevoie urgentă să se ...

Peste 27.000 de pensionari vasluieni primesc de la stat bani pentru completarea pensiilor

27.773 de pensionari vasluieni încasează ...

Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

Sute de șoferi din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: