Home » Sport » Victorie în deplasare pentru HC Vaslui

Victorie în deplasare pentru HC Vaslui

HC Vaslui a produs surpriza la Călărași, rămânând neînvinsă pe terenul formației Dunărea Călărași.

Radu CREȚU

Vasluienii au avut o evoluție excelentă, cu toate că au avut un început timorat, permițând adversarei să ia un avans de trei goluri. Echipa pregătită de profesorii, Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma a egalat la 4 după cinci minute de joc prin Bejinariu, iar primul sfert din joc găsește HC Vaslui în avantaj, scor 6-7.Cu trei minute înainte de pauză, Hagiu, a mărit avantajul la două goluri (9-11). Handbaliștii vasluieni au intrat la vestiare cu trei goluri în plus pe tabelă, scor 10-13.

În repriza a doua, Soare și Stan și-au readus echipa în avantaj (19-21), după ce în minutul 47, gazdele au revenit pe tabelă, scor 18-17. În ultimul minut de joc, la scorul de 22-23, vasluienii au avut atacul, iar Mihai Bujor a fost destul de inspirat, marcând pentru 22-24. Fără a mai schimba soarta jocului, Călărașiului a marcat în ultima secundă, scorul final fiind de 23-24 petru HC Vaslui, o victorie care urcă HC Vaslui pe poziția a IX-a în clasamentul Ligii Naționale, cu 11 puncte, la un punct în spatele celor de la Poli Timișoara, aflată pe locul al VIII-lea, ultimul care duce în play-off.

Pentru vasluieni au marcat M. Bujor 8, Soare 4, Hagiu 4, Bejinariu 2, Stan 2, Cotinghiu 1, M Ignat 1, S Ignat 1, S Iacob 1.

HC Vaslui a produs surpriza la Călărași, rămânând neînvinsă pe terenul formației Dunărea Călărași. Radu CREȚU Vasluienii au avut o evoluție excelentă, cu toate că au avut un început timorat, permițând adversarei să ia un avans de trei goluri. Echipa pregătită de profesorii, Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma a egalat la 4 după cinci minute de joc prin Bejinariu, iar primul sfert din joc găsește HC Vaslui în avantaj, scor 6-7.Cu trei minute înainte de pauză, Hagiu, a mărit avantajul la două goluri (9-11). Handbaliștii vasluieni au intrat la vestiare cu trei goluri în plus pe tabelă, scor 10-13. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile