Home » Sanatate » Vin evaluatorii la Spitalul „Elena Beldiman”

Vin evaluatorii la Spitalul „Elena Beldiman”

Emoțiile cresc pentru cei de la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Comisia Națională de Evaluare a Spitalelor și-a anunțat prezența la Bârlad. În perioada 8 – 15 decembrie evaluatorii vor verifica modul în care au fost respectate criteriile impuse pentru obținerea acreditării spitalului bârlădean.

Un posibil impediment în obținerea acreditării îl constituie pavilionul TBC. Totuși, dacă lucrările de igienizare, înlocuire a geamurilor și alte îmbunătățiri vor fi făcute pentru creșterea calității condițiilor de cazare a bolnavilor din secțiile Pneumoftiziologie, Psihiatrie și Laboratorul de Sănătate Mintală, până la sfârșitul anului, termenul primit de spital pentru conformare, există șanse mari ca acreditarea să fie obținută. (Mihaela NICULESCU)

Emoțiile cresc pentru cei de la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Comisia Națională de Evaluare a Spitalelor și-a anunțat prezența la Bârlad. În perioada 8 - 15 decembrie evaluatorii vor verifica modul în care au fost respectate criteriile impuse pentru obținerea acreditării spitalului bârlădean. Un posibil impediment în obținerea acreditării îl constituie pavilionul TBC. Totuși, dacă lucrările de igienizare, înlocuire a geamurilor și alte îmbunătățiri vor fi făcute pentru creșterea calității condițiilor de cazare a bolnavilor din secțiile Pneumoftiziologie, Psihiatrie și Laboratorul de Sănătate Mintală, până la sfârșitul anului, termenul primit de spital pentru conformare, există șanse mari…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: