Home / Sport / Final de etapă fără surprize în Liga a IV-a

Final de etapă fără surprize în Liga a IV-a

Etapa a VIII-a din Liga IV s-a terminat fără surprize.Cum era de așteptat, echipele clasate în fruntea clasamentului s-au impus fără probleme în fața adversarilor, consolidându-și pozițiile.

Ocupanta poziției I, Atletico Vaslui, a caștigat detașat, cu scorul de 8-0 în fața echipei din AS Victoria Muntenii de Jos, rămânând în continuare liderul clasamentului cu un total de 21 puncte. Nici Smart Negrești nu a avut probleme, câștigând cu 9-0 împotriva celor de la Inter Sport Vaslui. Deși a jucat în deplasare, Viitorul Văleni s-a impus cu scorul de 8-1 în fața echipei Avântul Zăpodeni, urcând pe locul șase în clasament. Avântul Zâpodeni rămâne în continuare pe penultima poziție, cu un total de trei puncte. FC 2002 Vaslui a câștigat fără emoții, 4-0, înfruntarea cu echipa Vulturul Bălteni. Dinamic Boțești a obținut victoria împotriva celor de la SC 2000 Lipovăț, tabela înregistrând un scor de 4-2. (Radu CREȚU)

Iată clasamentul Seria Nord:

1 Atletico Vaslui 21 pct.

2 FC 2002 Vaslui 19 pct.

3 FC Gârceni 16 pct.

4 Smart Negrești 13 pct.

5 Viitorul Rebricea 12 pct.

6 Viitorul Văleni 10 pct.

7 Ștefan cel Mare 10 pct.

8 Vulturul Bălteni 8 pct.

9 Dinamic Boțesti 6 pct.

10 SC Lipovăț 5 pct.

11 Muntenii de Jos 5 pct.

12 Av. Zăpodeni 3 pct.

13 Inter Sport 0 pct.

rezultate-etapaVIII

Etapa a VIII-a din Liga IV s-a terminat fără surprize.Cum era de așteptat, echipele clasate în fruntea clasamentului s-au impus fără probleme în fața adversarilor, consolidându-și pozițiile. Ocupanta poziției I, Atletico Vaslui, a caștigat detașat, cu scorul de 8-0 în fața echipei din AS Victoria Muntenii de Jos, rămânând în continuare liderul clasamentului cu un total de 21 puncte. Nici Smart Negrești nu a avut probleme, câștigând cu 9-0 împotriva celor de la Inter Sport Vaslui. Deși a jucat în deplasare, Viitorul Văleni s-a impus cu scorul de 8-1 în fața echipei Avântul Zăpodeni, urcând pe locul șase în clasament.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: