Home » Sport » Pregătiți pentru următoarele meciuri

Pregătiți pentru următoarele meciuri

HC Vaslui va întâlni mâine, pe teren propriu, Minaur Baia Mare. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din municipiul reședință, începând cu ora 18. Elevii lui Leonard Bibirg vor aborda această partidă cu un plus de moral, grație reușitei din etapa trecută.

Următorul examen handbalistic pentru vasluieni va fi pe data de 22 noiembrie, când vor juca în deplasare contra echipei Potaissa Turda, urmând ca pe 29 noiembrie să întâlnească pe teren propriu Steaua București.

După victoria cu Dunărea Călărași (23-24), HC Vaslui ocupă poziția a X-a în clasamentul Ligii Naționale, cu un total de 11 puncte. (R.C.)

HC Vaslui va întâlni mâine, pe teren propriu, Minaur Baia Mare. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din municipiul reședință, începând cu ora 18. Elevii lui Leonard Bibirg vor aborda această partidă cu un plus de moral, grație reușitei din etapa trecută. Următorul examen handbalistic pentru vasluieni va fi pe data de 22 noiembrie, când vor juca în deplasare contra echipei Potaissa Turda, urmând ca pe 29 noiembrie să întâlnească pe teren propriu Steaua București. După victoria cu Dunărea Călărași (23-24), HC Vaslui ocupă poziția a X-a în clasamentul Ligii Naționale, cu un total de 11 puncte. (R.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: