Home » Justitie » S-a spânzurat cu șiretul de la papuci

S-a spânzurat cu șiretul de la papuci

Un adolescent de numai 14 ani, din Pușcași, s-a spânzurat, ieri dimineață, cu șiretul de la încălțăminte, după o altercație avută cu un prieten în seara precedentă. Acesta este cel de-a doilea caz de suicid din ultimele zile. Vineri, o adolescentă de 13 ani s-a sinucis în același mod, după o ceartă cu mama sa din cauza relației pe care copila o avea cu un băiat mai mare, divorțat, cu care femeia nu era de acord.

Roxana NĂSTASĂ

Un băiat în vârstă de 14 ani, din Pușcași, a fost găsit spânzurat cu șiretul de la încălțăminte, ieri dimineață, într-o magazie, o posibilă cauză a gestului extrem la care a recurs adolescentul fiind o altercație avută cu un prieten în cursul serii.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, trupul neînsuflețit al băiatului a fost descoperit de către tatăl acestuia, care a început să își caute fiul prin gospodărie dimineață, după ce nu l-a găsit dormind în camera sa.

Bărbatul și-a anunțat rudele, iar o mătușă a copilului a sunat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția unei ambulanțe. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, constatând decesul băiatului.

„Deocamdată, din primele cercetări, nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe minor să recurgă la gestul extrem. Din cele povestite de rude, băiatul a avut o altercație în cursul serii de duminică cu un prieten, la un magazin din localitate. Bunicul acestuia din urmă a fost la locuința copilului, unde a avut o discuție cu bunica acestuia, pe marginea conflictului pe care l-au avut cei doi băieți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui continuă cercetările în acest caz, fiind dispusă autopsia.

Acesta este al doilea caz înregistrat, în ultimele zile, în județul Vaslui în care un copil se sinucide. Vineri, o fată de 13 ani s-a spânzurat cu o curea de un copac din grădina locuinței, după ce s-a certat cu mama sa din cauza relației pe care copila o avea cu un băiat mai mare, divorțat, cu care femeia nu era de acord.

Un adolescent de numai 14 ani, din Pușcași, s-a spânzurat, ieri dimineață, cu șiretul de la încălțăminte, după o altercație avută cu un prieten în seara precedentă. Acesta este cel de-a doilea caz de suicid din ultimele zile. Vineri, o adolescentă de 13 ani s-a sinucis în același mod, după o ceartă cu mama sa din cauza relației pe care copila o avea cu un băiat mai mare, divorțat, cu care femeia nu era de acord. Roxana NĂSTASĂ Un băiat în vârstă de 14 ani, din Pușcași, a fost găsit spânzurat cu șiretul de la încălțăminte, ieri dimineață, într-o magazie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: