Home » Justitie » Traficanții moldoveni rămân după gratii

Traficanții moldoveni rămân după gratii

Patru dintre cei șase polițiști de frontieră moldoveni judecați pentru trafic de țigări rămân după gratii, în arest preventiv, după ce, Tribunalul Vaslui a respins, ieri, cererea formulată de apărătorii acestora, pentru eliberarea condiționată.

Dacă doi dintre cei implicațI în acest caz au avut norocul să dea peste judeăctrori mai indulgenți la Curtea de Apel Iași, care le-au permis eliberarea condiționată. Ceilalți membri ai grupului infracțional organizat care au încercat coruperea șefului pichetului de frontieră de la Berezeni, Ionel Lascu, nu au avut același noroc, magistrații vasluieni respingându-le, în repetate rânduri, cererile formulate pentru a fi judecați în libertate. (A.C.)

Patru dintre cei șase polițiști de frontieră moldoveni judecați pentru trafic de țigări rămân după gratii, în arest preventiv, după ce, Tribunalul Vaslui a respins, ieri, cererea formulată de apărătorii acestora, pentru eliberarea condiționată. Dacă doi dintre cei implicațI în acest caz au avut norocul să dea peste judeăctrori mai indulgenți la Curtea de Apel Iași, care le-au permis eliberarea condiționată. Ceilalți membri ai grupului infracțional organizat care au încercat coruperea șefului pichetului de frontieră de la Berezeni, Ionel Lascu, nu au avut același noroc, magistrații vasluieni respingându-le, în repetate rânduri, cererile formulate pentru a fi judecați în libertate. (A.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: