Home » Social » Bârladul sub lupă – Mașina cu gene-n vânt

Bârladul sub lupă – Mașina cu gene-n vânt

Într-o zi mohorâtă de toamnă, chiar și o mașină poate schimba dispoziția cuiva, și nu neapărat în rău.

E amuzant să vezi o „buburuză” personificată ce se vrea a fi atrăgătoare în trafic. În ultimii ani, a apărut o modă în rândul șoferițelor de a-și decora mașinile în fel și chip: cu ștrasuri, cu floricele, ba chiar și cu gene. Ne întrebăm cum ar putea bărbații să-și scoată bolizii în evidență… Poate cu o mustață?

Original sau nu, important este că genele mașinii aduc zâmbete. Sperăm doar să nu distragă prea mult atenția celorlalți șoferi și să provoace tamponări. (R.C)

Într-o zi mohorâtă de toamnă, chiar și o mașină poate schimba dispoziția cuiva, și nu neapărat în rău. E amuzant să vezi o „buburuză” personificată ce se vrea a fi atrăgătoare în trafic. În ultimii ani, a apărut o modă în rândul șoferițelor de a-și decora mașinile în fel și chip: cu ștrasuri, cu floricele, ba chiar și cu gene. Ne întrebăm cum ar putea bărbații să-și scoată bolizii în evidență... Poate cu o mustață? Original sau nu, important este că genele mașinii aduc zâmbete. Sperăm doar să nu distragă prea mult atenția celorlalți șoferi și să provoace tamponări. (R.C)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: