Home / Social / Copilul meu – Biți și colecția de pistoale

Copilul meu – Biți și colecția de pistoale

Sebastian sau Biți, așa cum îl strigă apropiații, este un copil iubit și alintat de toată familia Stoica, iar bucuria lui cea mai mare sunt pistoalele. Deși are doar trei ani și jumătate, el deține deja o colecție de 30 pistoale de jucărie și nu are de gând să se oprească aici. Băiețelul și-a exprimat deja dorința ca Moșul să-i aducă măcar unul.

Am aflat despre Biți că evită activitățile sedentare cum ar fi desenul sau pictura și că imediat inventează ceva ca să poată face mișcare. Din acest motiv părinții l-au înscris la tenis de câmp și îi creează condiții pentru a se putea manifesta: când merg la mare, îl lasă cât dorește să se bălăcească, iar la baie stă câte o oră în cadă, iar dacă nu se poate bălăci, pornește muzica și dansează hip-hop.

Stilul de viață sănătos al lui Biți este completat și de o alimentație sănătoasă. El ar mânca ciorbă de cartofi la toate mesele și nu prea cere dulciuri.

Când vine vorba de activități recreative, puștiul se joacă cu “ihohotamul” (hipopotamul) și tot visează să primească un cal, poate după ce împodobește bradul cu verișoarele sale Tereza și Ștefi. (R.C)

Sebastian sau Biți, așa cum îl strigă apropiații, este un copil iubit și alintat de toată familia Stoica, iar bucuria lui cea mai mare sunt pistoalele. Deși are doar trei ani și jumătate, el deține deja o colecție de 30 pistoale de jucărie și nu are de gând să se oprească aici. Băiețelul și-a exprimat deja dorința ca Moșul să-i aducă măcar unul. Am aflat despre Biți că evită activitățile sedentare cum ar fi desenul sau pictura și că imediat inventează ceva ca să poată face mișcare. Din acest motiv părinții l-au înscris la tenis de câmp și îi creează…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: