Home / Social / Incendiu la o magazie din Zăpodeni

Incendiu la o magazie din Zăpodeni

Ieri, la ora 13.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie, dintr-o gospodărie din comuna Zăpodeni.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere, cu cinci subofițeri, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul magaziei, cu pericol de propagare către locuința aflată în apropiere. Flăcările au distrus aproximativ zece metri pătrați din acoperiș și au degradat instalația artizanală folosită pentru producerea alcoolului și pereții magaziei, confecționați din lut. Intervenția pompierilor militari și voluntari a durat aproximativ patruzeci de minute, reușindu-se, din fericire, salvarea locuinței și a celorlalte anexe din apropierea magaziei afectate de incendiu.

Cel mai probabil, împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost efectul termic degajat de soba amplasată necorespunzător față de pereții combustibili ai magaziei. (R.N.)

Ieri, la ora 13.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie, dintr-o gospodărie din comuna Zăpodeni. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere, cu cinci subofițeri, care au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul magaziei, cu pericol de propagare către locuința aflată în apropiere. Flăcările au distrus aproximativ zece metri pătrați din acoperiș…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

Cabană apicolă în flăcări, la Todirești. Pompierii au reușit să salveze peste 20 de stupi

O cabană apicolă din localitatea ...

Aproape 500 de locuri de muncă disponibile vasluienilor în Spațiul Economic European

Angajatorii din Spațiul Economic European ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: