Home » Sport » Meci câștigat la masa verde.

Meci câștigat la masa verde.

FDR Tutova a încercat să joace fără avea toate legitimațiile jucătorilor la zi.

Deși CS Viitorul Bârlad aștepta un meci facil în deplasare împotriva celor de la FDR Tutova, jocul nu s-a mai disputat, pentru că legitimațiile tutovenilor nu au corespuns cu regulile impuse de federație. Meciul s-a terminat 3-0 pentru jucătorii bârlădeni, hotărâre luată la masa verde, după ce arbitrii le-au interzis jucătorilor gazdă să intre pe teren. Cu toate acestea antrenorii cluburilor au hotărât să se joace un meci de antrenament.

„Am hotărât să jucăm un joc amical, având în vedere că eram pregătiți de joc. Meciul, al cărui scor nu mai contează a fost unul în care mi-am testat jucătorii și totodată un joc liniștit. Nu a existat deloc presiunea meciului astfel că am putut juca un fotbal faorte curat. Dacă s-ar fi întâmplat să se joace dur, aș fi putut scoate echipa de pe teren fără niciun fel de repercursiune”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei CS Viitorul Bârlad.

Echipa tutoveană nu este la prima abatere de acest fel în acest tur de campionat. Ei au mai avut probleme cu legitimațiile jucătorilor trimiși pe teren, ba chiar mai grav, în etapa anterioară au ieșit de pe teren.

După cele spuse de Bularda, aceste abateri grave poate aduce excluderea echipei tutovene din campionat.

Odată cu această etapă, echipa bârlădeană își consolidează locul al doilea, loc ce aduce automat CS Viitorul în postura de a juca în barajul pentru calificarea în divizia C. Bilanțul până acum al bârlădenilor este de șase victorii și două înfrângeri, acumulând 18 puncte.

Următorul meci al elevilor lui Bularda este duminica aceasta, de la ora 11. Meciul va avea loc pe teren propriu, echipa oaspete fiind Vitis Șuletea. (A.A.)

FDR Tutova a încercat să joace fără avea toate legitimațiile jucătorilor la zi. Deși CS Viitorul Bârlad aștepta un meci facil în deplasare împotriva celor de la FDR Tutova, jocul nu s-a mai disputat, pentru că legitimațiile tutovenilor nu au corespuns cu regulile impuse de federație. Meciul s-a terminat 3-0 pentru jucătorii bârlădeni, hotărâre luată la masa verde, după ce arbitrii le-au interzis jucătorilor gazdă să intre pe teren. Cu toate acestea antrenorii cluburilor au hotărât să se joace un meci de antrenament. „Am hotărât să jucăm un joc amical, având în vedere că eram pregătiți de joc. Meciul, al…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: