Home » Social » A murit după ce a căzut în fântână

A murit după ce a căzut în fântână

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani. Acesta a căzut într-o fântână, în localitatea Toporăști, comuna Pungești și, în ciuda eforturilor depuse de pompieri și echipajul medical sosit la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață.

Ieri dupamiază, dispeceratul integrat ISU–SAJ a fost anunțat că un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a căzut într-o fântână, în localitatea Toporăști, comuna Pungești. La fața locului au fost direcționate o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui și ambulanța SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost găsită căzută cu capul în jos în fântâna adâncă de aproximativ 18 metri, din care opt metri cu apă. Pompierii au acționat pentru scoaterea persoanei din interiorul fântânii, fiind nevoiți să evacueze o cantitate de apă pentru a avea acces la victimă. Un servant a coborât apoi în fântână, a asigurat victima cu ajutorul cordițelor și centurii de siguranță și a scos-o la suprafață. Din nefericire, în ciuda eforturilor înteprinse de echipajul medical prezent la fața locului, care a efectuat masaj cardiac mai bine de o oră, persoana nu și-a mai revenit, constatându-se decesul. (Roxana NĂSTASĂ)

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani. Acesta a căzut într-o fântână, în localitatea Toporăști, comuna Pungești și, în ciuda eforturilor depuse de pompieri și echipajul medical sosit la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață. Ieri dupamiază, dispeceratul integrat ISU–SAJ a fost anunțat că un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a căzut într-o fântână, în localitatea Toporăști, comuna Pungești. La fața locului au fost direcționate o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui și ambulanța SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă. Victima a fost găsită…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: