Home » Invatamant » Școala "Ștefan cel Mare", la ceas aniversar

Școala "Ștefan cel Mare", la ceas aniversar

Ieri dimineață, Școala „Ștefan cel Mare” din Vaslui a forfotit de invitați, care au venit să ia parte la sărbătoarea unității de învățământ. După o vizită a școlii în care cei prezenți au avut ocazia de a vedea sălile de clasă și laboratoarele, în amfiteatrul unității a avut loc activitatea metodico-științifică „Școala, între identitate și imagine: resurse, strategii, promovare”.

La manifestare au luat parte primarul muncipiului Vaslui, Vasile Pavăl, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, directori ai unităților de învățământ din județ, și nu în ultimul rând profesori și foști profesori ai școlii sărbătorite.

„Am venit la manifestare cu mare drag. Să știți că și eu fac parte din acest mediu prin ceea ce fac pentru școala vasluiană, pentru că generația de astăzi trebuie să beneficieze de tot ce e mai bun. V-ați creat în timp o imagine frumoasă, observându-se că directorul se preocupă de două laturi. Ca școala să arate bine, frumos și ca ceea ce se face aici să dea roade”, a spus Vasile Pavăl.

Tot în cadrul manifestării, a fost interpretat pentru prima dată imnnul școlii, de către Corala Fantasia, coordonată de prof. Vasile Negură.

În cadul activității metodico-științifice ce a urmat, profesorul Dumitru Busuioc a prezentat site-ul școlii, iar prof. Mihaela Lefter a făcut o prezentare amplă a unui proiect european deosebit la care Școala „Ștefan cel Mare” din Vaslui ia parte.

„Nu pot să aduc nicio critică. Nu din politețe, ci pentru că nu e. A fost o imensă pregătire pentru azi, iar ce ne-ați prezentat sunt exemple pentru toate unitățile de școalre din Vaslui. Am văzit că ați crescut în imagine, iar ceea ce m-a încântat de-a dreptul au fost imnul, drapelul și cravatele copiilor” a spus Gabriela Plăcintă, inspector școlar general al ISJ Vaslui.

Evenimentul de la școală nu avea cum să se termine mai frumos decât cu câteva manifestări artistice prezentate de copiii talentați ai unității. (R.N.)

Ieri dimineață, Școala "Ștefan cel Mare" din Vaslui a forfotit de invitați, care au venit să ia parte la sărbătoarea unității de învățământ. După o vizită a școlii în care cei prezenți au avut ocazia de a vedea sălile de clasă și laboratoarele, în amfiteatrul unității a avut loc activitatea metodico-științifică "Școala, între identitate și imagine: resurse, strategii, promovare". La manifestare au luat parte primarul muncipiului Vaslui, Vasile Pavăl, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, directori ai unităților de învățământ din județ, și nu în ultimul rând profesori și foști profesori ai școlii sărbătorite. "Am venit la manifestare cu mare drag.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Voi, cei de la conducerea judetului – mai dati bani si scolilor din mediul rural.