Home » Social » Copilul meu – Gabi știe alfabetul de la trei ani

Copilul meu – Gabi știe alfabetul de la trei ani

Gabi este un băiețel foarte cuminte și isteț și nu iese din cuvântul mamei. Are patru ani și cinci luni și adoră joaca cu copiii și cu mașinuțele pe care le are. Îi place tare mult să imite doctori, profesori și toate meseriile posibile atunci când se joacă.

Gabi a învățat alfabetul de la trei ani și la patru ani și câteva luni știe deja să citească. Micuțului îi plac foarte mult emisiunile de pe Discovery, mai ales cele cu animale, plimbările cu bicicleta și poveștile spuse de mama, seara, înainte de culcare. Din spusele mamei, Gabi e cam mofturos la mâncare. Nu prea se are bine cu fructele și legumele, însă, în schimb, ca oricărui copil îi plac mult dulciurile. (R.N.)

Gabi este un băiețel foarte cuminte și isteț și nu iese din cuvântul mamei. Are patru ani și cinci luni și adoră joaca cu copiii și cu mașinuțele pe care le are. Îi place tare mult să imite doctori, profesori și toate meseriile posibile atunci când se joacă. Gabi a învățat alfabetul de la trei ani și la patru ani și câteva luni știe deja să citească. Micuțului îi plac foarte mult emisiunile de pe Discovery, mai ales cele cu animale, plimbările cu bicicleta și poveștile spuse de mama, seara, înainte de culcare. Din spusele mamei, Gabi e cam mofturos…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: