Home » Justitie » Anabolizante descoperite la Albița

Anabolizante descoperite la Albița

Alaltăieri, la ora 23.45 în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Andrei Z., în vârstă de 24 de ani, pasager într-un microbuz marca Mercedes.

Pentru valorificarea unei informații aflate în lucru, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunsă într-o borsetă aparținând lui Andrei Z., cantitatea de 370 de comprimate, tablete și fiole, care conțineau substanțe anabolizante (Oxandrolin, Clomed și Primabol).

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reținerii anabolizantelor în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 30.000 lei. (R.N.)

Alaltăieri, la ora 23.45 în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, Andrei Z., în vârstă de 24 de ani, pasager într-un microbuz marca Mercedes. Pentru valorificarea unei informații aflate în lucru, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunsă într-o borsetă aparținând lui Andrei Z., cantitatea de 370 de comprimate, tablete și fiole, care conțineau substanțe anabolizante (Oxandrolin, Clomed și Primabol). Conform prevederilor legale a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: