Home » Justitie » Autorii violului în grup au fost arestați preventiv

Autorii violului în grup au fost arestați preventiv

Șase din cei șapte tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Văleni, care au sechestrat și violat o elevă de 18 ani, din Muntenii de Sus, au primit, miercuri, mandate de arestare preventivă. Al șaptelea violator, plecat imediat după cele întâmplate la București unde lucra, s-a întors miercuri seara fiind așteptat la gară de polițiștii vasluieni care i-au pus cătușele.

Silviu Burada, Paul Burlacu, Silviu Avădanei, Ionuț Boicu, Ionuț Surleac și Alin Rotaru au fost arestați preventiv miercuri seara, după ce au sechestrat și violat o elevă de 18 ani din comuna Muntenii de Sus. Cel de-al șaptelea tânăr implicat în viol, Petrică Bolboceanu, în vârstă de 22 de ani, plecat după cele întâmplate la București, la serviciu, s-a întors miercuri seara, fiind așteptat pe peronul gării de polițiștii vasluieni care l-au reținut.

Cei șapte riscă ani grei de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol.

Luni seara, tânăra de 18 ani se întorcea de la școală, când a fost acostată de doi tineri pe care îi cunoștea, Silviu Burada și Paul Burlacu, care, s-au oferit s-o conducă acasă cu mașina. Drumul cu mașina n-a fost însă spre domiciliul fetei, ci pe un câmp din apropierea localității Văleni, loc în care cei doi i-au chemat pe Silviu Avădanei, Petrică Bolboceanu, Ionuț Boicu și Alin Rotaru. Trei dintre tineri au violat-o pe fată, după care, s-au deplasat pe un alt câmp din apropierea localității Moara Domenască, unde a mai fost chemat Ionuț Surleac. În această locație, ceilalți patru tineri au forțat victima să întrețină raporturi sexuale, deși aceasta a continuat să-i roage să o conducă acasă. După trei ore de chin, la ora 22:30, tinerii au condus fata la domiciliul său cu recomandarea de a nu povesti nimic din cele întâmplate. Fata a povestit însă părinților care, au alertat Poliția. (Roxana NĂSTASĂ)

Șase din cei șapte tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Văleni, care au sechestrat și violat o elevă de 18 ani, din Muntenii de Sus, au primit, miercuri, mandate de arestare preventivă. Al șaptelea violator, plecat imediat după cele întâmplate la București unde lucra, s-a întors miercuri seara fiind așteptat la gară de polițiștii vasluieni care i-au pus cătușele. Silviu Burada, Paul Burlacu, Silviu Avădanei, Ionuț Boicu, Ionuț Surleac și Alin Rotaru au fost arestați preventiv miercuri seara, după ce au sechestrat și violat o elevă de 18 ani din comuna Muntenii de Sus.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: