Home » Justitie » Caz dificil la Tribunalul Vaslui – Prostituată la 16 ani

Caz dificil la Tribunalul Vaslui – Prostituată la 16 ani

Un fost taximetrist, Mădălin Bogdan Vultur, este judecat de magistrații Tribunalul Vaslui pentru trafic de minori, după ce ar fi șantajat o adolescentă de 16 ani, din municipiul reședință, să întrețină relații sexuale contracost cu diferite persoane. Aceste acuzații îi sunt aduse de tată minorei, care îi cere taximetristului 80.000 de lei cu titlu de daune morale și alți 2.000 de lei în contul sumelor “produse” de fiica sa. Magistrații vor avea o sarcină dificilă, întrucât declarațiile martorilor audiați în acest dosar se contrazic flagrant. Unii susțin că Vultur o condiționa pe minoră de actul prostituției cu faptul că va povesti cunoștințelor comune activitatea ei sexuală, iar alții spun că fata s-ar fi prostituat benevol, fiind ea însăși cea care, uneori, își găsea clienți. Pentru prestațiile sexuale, amatorii de senzații plăteau chiar și 200 de lei.

Alexandru CROITORU

Mădălin Bogdan Vultur, din Vaslui, este acuzat că și-ar fi obligat fosta iubită să întrețină relații sexuale cu diverși indivizi, în schimbul unor sume de bani. În rechizitoriul întocmit de anchetatori, se arată faptul că, în perioada mai-iunie 2013, Mădălin Bogdan Vultur a profitat de faptul că fata era minoră și ușor influențabilă și, sub amenințare, i-a cerut să întrețină relații sexuale cu diverse persoane, de la care cerea sume cuprinse între 100 și 200 de lei. Potrivit datelor din dosar, adolescenta era amenințată că, în cazul în care nu se supune comenzilor taximetristului, acesta din urmă va povesti toate escapadele sexuale ale ei cunoștințelor comune. Tot în rechizitoriu se arată faptul că minora era sunată și în timpul orelor de curs, luată de la școală și trimisă să se întâlnească cu clienții.

Cazul de față este unul complicat și șocant în același timp, dacă ținem cont de vârsta fragedă a fetei, dar și de declarațiile martorilor audiați. Astfel, dacă unul dintre martori, prieten cu minora, susține că fata i-a mărturisit lui prin ce trece și despre faptul că a fost obligată să aibe raporturi sexuale cu diverși clienți, în alte depoziții ale martorilor se arată cu totul și cu totul altceva.

“A fost prietenă cu Vultur și acesta i-a cerut să întrețină raporturi sexuale cu doi băieți. Mi-a spus că cei doi au plătit sume de bani pentru asta. Nu mi-a spus să fi fost lovită. Doar amenințată că Vultur va povesti părinților ei și colegilor de clasă ce s-a întâmplat între el și ea și între ea și cei doi băieți”, povestește unul din martori.

Un alt martor, o prietenă de-a minorei, spune că ar fi sunat-o pe victimă să o întrebe de ce a făcut plângere împotriva lui Vultur. Copila i-ar fi raspuns că ea nu a dorit să facă plângere, ci tatăl ei a facut-o după ce a aflat toată povestea.

Minoră traficată sau prostituată?

Declarațiile singurului martor care spune că fata ar fi fost traficată și șantajată sunt contrazise de ceilalți martori audiați în acest caz. Astfel, unul dintre martori povestește că unul dintre “clienții” fetei a fost sunat chiar de minoră pentru a întreține relații sexuale pe motiv că ar fi avut nevoie de bani și asta ar fi fost o metodă de a-i obține. Tot același martor, citat de apărătorul lui Bogdan Vultur, spune că fata venea deseori de bunăvoie acasă la inculpat, iar relațiile sexuale pe care le-ar fi avut cu diverși bărbați s-ar fi consumat cu acceptul fetei, din pură plăcere sau contra unor sume de bani pe care ea le-ar fi solicitat.

Odiseea fetei a fost întreruptă în momentul în care tatăl ar fi aflat întreaga poveste, el fiind și cel care ar fi făcut plângere împotriva lui Vultur. Acesta solicită pe parte civilă 80.000 de lei cu titlu de daune morale, ca urmare a traumelor psihice pe care le-ar fi suferit fata în urma experienței trăite, și alți 2.000 de lei care ar fi rezultat din activitatea sexuală a fetei. Dacă va fi găsit vinovat, Vultur riscă ani grei de închisoare, dar și plata a 82.000 de lei.

Un fost taximetrist, Mădălin Bogdan Vultur, este judecat de magistrații Tribunalul Vaslui pentru trafic de minori, după ce ar fi șantajat o adolescentă de 16 ani, din municipiul reședință, să întrețină relații sexuale contracost cu diferite persoane. Aceste acuzații îi sunt aduse de tată minorei, care îi cere taximetristului 80.000 de lei cu titlu de daune morale și alți 2.000 de lei în contul sumelor “produse” de fiica sa. Magistrații vor avea o sarcină dificilă, întrucât declarațiile martorilor audiați în acest dosar se contrazic flagrant. Unii susțin că Vultur o condiționa pe minoră de actul prostituției cu faptul că va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: