Home » Social » Copilul meu – Uneori, Eva este „moșturoasă”

Copilul meu – Uneori, Eva este „moșturoasă”

Eva Maria Șelaru are trei ani și împarte bucurie peste tot în jurul său. Micuță și firavă la o primă vedere, Eva este în realitate un copil cu personalitate puternică și o mâncăcioasă de șnițele. Mama ei ne-a spus că dacă apar probleme, imediat se supără și nu cedează până nu i se cer scuze. Când este întrebată ce are, de ce este supărată, ea răspunde: „Nu știu ce am. Sunt moșturoasă!”

Majoritatea celor apropiați îi spun „burtică”, deoarece după fiecare masă ea își arată burtica și spune că a crescut. Am mai aflat despre Eva că este stângace, la propriu, dar asta nu o împiedică să coloreze frumos, să mănânce corect sau să fie ordonată. Mami aude adesea că micuța vrea „pâs-pâs”, adică pulverizatorul cu soluție de șters geamuri și „pârca” (cârpa) de șters. Cel mai bun prieten al Evei este George, un verișor cu care se înțelege până începe „războiul”, când toată iubirea și înțelegerea dispar. La fel se întâmplă și cu surioara sa mai mare, Patricia. Uneori, fetele desfășoară diferite activități împreună, ele se înțeleg mai bine în lipsă, deoarece au adesea diferite lucruri de „împărțit”. (R.C.)

Eva Maria Șelaru are trei ani și împarte bucurie peste tot în jurul său. Micuță și firavă la o primă vedere, Eva este în realitate un copil cu personalitate puternică și o mâncăcioasă de șnițele. Mama ei ne-a spus că dacă apar probleme, imediat se supără și nu cedează până nu i se cer scuze. Când este întrebată ce are, de ce este supărată, ea răspunde: „Nu știu ce am. Sunt moșturoasă!” Majoritatea celor apropiați îi spun „burtică”, deoarece după fiecare masă ea își arată burtica și spune că a crescut. Am mai aflat despre Eva că este stângace, la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: