Google+
Home » Sport » Înfrângere pentru HC Vaslui

Înfrângere pentru HC Vaslui

După rezultatul de la Călărași, unde a câștigat la diferență de un punct, echipa antrenată de Leonard Bibirig a fost înfrântă pe teren propriu de Minaur Baia Mare, cu scorul de 26-32.

Radu CREȚU

Înfrântă în etapa trecută de către ACS Potaissa Turda, Minaur Baia Mare, echipă antrenată de Lars Walther, a venit la Vaslui hotărâtă să câștige, spulberând astfel ocazia echipei vasluiene de a urca pe poziția a opta în clasament, pozitie ocupată în continuare de către cei de la CH Politehnica Timișoara.

Meciul a fost dominat în cea mai mare parte de jucătorii oaspete, vasluienii având doar câteva momente de sclipire în primele minute ale reprizei întâi (3-2) și la mijlocul reprizei secunde (20-20).

În următorul meci, HC Vaslui va juca în deplasare contra echipei Potaissa Turda, meci care va avea loc duminică, 22 noiembrie, de la ora 20.

Comments

comments

După rezultatul de la Călărași, unde a câștigat la diferență de un punct, echipa antrenată de Leonard Bibirig a fost înfrântă pe teren propriu de Minaur Baia Mare, cu scorul de 26-32. Radu CREȚU Înfrântă în etapa trecută de către ACS Potaissa Turda, Minaur Baia Mare, echipă antrenată de Lars Walther, a venit la Vaslui hotărâtă să câștige, spulberând astfel ocazia echipei vasluiene de a urca pe poziția a opta în clasament, pozitie ocupată în continuare de către cei de la CH Politehnica Timișoara. Meciul a fost dominat în cea mai mare parte de jucătorii oaspete, vasluienii având doar câteva…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: