Home » Sport » Înfrângere pentru HC Vaslui

Înfrângere pentru HC Vaslui

După rezultatul de la Călărași, unde a câștigat la diferență de un punct, echipa antrenată de Leonard Bibirig a fost înfrântă pe teren propriu de Minaur Baia Mare, cu scorul de 26-32.

Radu CREȚU

Înfrântă în etapa trecută de către ACS Potaissa Turda, Minaur Baia Mare, echipă antrenată de Lars Walther, a venit la Vaslui hotărâtă să câștige, spulberând astfel ocazia echipei vasluiene de a urca pe poziția a opta în clasament, pozitie ocupată în continuare de către cei de la CH Politehnica Timișoara.

Meciul a fost dominat în cea mai mare parte de jucătorii oaspete, vasluienii având doar câteva momente de sclipire în primele minute ale reprizei întâi (3-2) și la mijlocul reprizei secunde (20-20).

În următorul meci, HC Vaslui va juca în deplasare contra echipei Potaissa Turda, meci care va avea loc duminică, 22 noiembrie, de la ora 20.

După rezultatul de la Călărași, unde a câștigat la diferență de un punct, echipa antrenată de Leonard Bibirig a fost înfrântă pe teren propriu de Minaur Baia Mare, cu scorul de 26-32. Radu CREȚU Înfrântă în etapa trecută de către ACS Potaissa Turda, Minaur Baia Mare, echipă antrenată de Lars Walther, a venit la Vaslui hotărâtă să câștige, spulberând astfel ocazia echipei vasluiene de a urca pe poziția a opta în clasament, pozitie ocupată în continuare de către cei de la CH Politehnica Timișoara. Meciul a fost dominat în cea mai mare parte de jucătorii oaspete, vasluienii având doar câteva…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: