Home » Justitie » Se caută ofițer de poliție la Vaslui

Se caută ofițer de poliție la Vaslui

Inspectoratul General al Poliției Române scoate la concurs un post de ofițer de poliție vacant din cadrul structurii de financiar din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui cu personal recrutat din sursă externă. Acesta se adresează celor care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem „Bologna” – studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență/echivalentă într-unul din domeniile: administrarea afacerilor, contabilitate, finanțe, management, marketing, economie și afaceri internaționale.

Totodată, acest post se adresează celor care au absolvit studii universitare în sistem „Bologna” – studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare în domeniul fundamental de ierarhizare științe sociale, ramura de știință – științe economice, exclusiv într-unul din domeniile de ierarhizare: administrarea afacerilor, cibernetică, statistică și informatică economică, contabilitate, economie, finanțe, management, marketing, relații economice internaționale.

De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în muncă de minimum trei ani.

Concursul va avea loc în perioada 2-5 decembrie și va consta într-un test scris pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului (rezolvarea unor subiecte din tematica și bibliografia stabilite, în ziua de 2 decembrie la sediul Inspectoratului General al Poliției Române), iar în zilele de 4 și 5 decembrie va avea loc un interviu pe subiecte profesionale (în cadrul căruia comisia de concurs va adresa candidaților întrebări din tematica și bibliografia stabilite).

Înscrierea candidaților se va face pe bază de cerere de înscriere, la sediul inspectoratului, până la data de 18 noiembrie. Relații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Vaslui, la numărul de telefon 0235/303.130 sau de pe site-ul Poliției Române : www.politiaromana.ro, la secțiunea „Carieră”. (R.N.)

Inspectoratul General al Poliției Române scoate la concurs un post de ofițer de poliție vacant din cadrul structurii de financiar din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui cu personal recrutat din sursă externă. Acesta se adresează celor care au absolvit anterior organizării studiilor universitare în sistem "Bologna" - studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență/echivalentă într-unul din domeniile: administrarea afacerilor, contabilitate, finanțe, management, marketing, economie și afaceri internaționale. Totodată, acest post se adresează celor care au absolvit studii universitare în sistem "Bologna" - studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare în domeniul fundamental de ierarhizare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: