Home » Invatamant » Bal și spectacol la “Codreanu”

Bal și spectacol la “Codreanu”

Pentru prima dată într-un bal organizat de Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad a fost și un concurs destinat băieților.

Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad și-a desemnat, vineri seară, la Cercul Militar Bârlad, cei mai frumoși elevi din clasa a IX-a în una dintre cele mai așteptate petreceri ale liceenilor: Balul bobocilor.

În cursa pentru titlul de Miss Boboc și Mister Boboc s-au întrecut șapte eleve, respectiv patru elevi, însă doar Miruna Mihaela Diaconescu și Denis Pancu au impresionat cel mai mult juriul.

Organizatorii balului, Iulia Clisu (Miss Boboc 2012) și colegii săi, au gândit momente artistice care au ținut un nivel înalt al spectacolului. Probele prin care au trebuit să treacă pretendenții la marele premiu au fost unele în care simțul artistic și inteligența au primat. Astfel concurenții, atât fetele cât și băieții, au dansat, cântat și și-au argumentat opiniile în cele cinci probe ale concursului.

Prima probă a fost cea de prezentare, elevii trebuind să țină un mic speeach despre ei. În cea de-a doua probă, cea de talente, participanții au pregătit un program artistic prin care au dorit să impresioneze atât juriul cât și audința. Elevii au ales să danseze, să cânte, să facă pantomimă, să facă beatbox sau să recite poezii. A urmat exprimarea opiniei. Aici juriul a adresat întrebări concurenților la care aceștia nu a trebuit doar să răspundă, ci să și argumenteze răspunsurile oferite. La proba de dans s-a făcut o diferențiere între competiții. Pretendentele la Miss Boboc au avut o coregrafie semnată de Iulia Clisu, cea care a și dansat alături de ele. Băieții au avut un dans la alegere. Proba surpriză le-a încercat concurenților și simțul umorului. Ei au extras câte două bilețele, unul reprezentând un gen muzical și celălalt o poezie. Momentele artistice dintre probe au fost susținute de elevii liceului: Monica Chiosa și Cristian Silov, Mălina Panaghie și Ana Ghenghea. Participanții balului s-au mai bucurat de prezența în juriu a cântărețului Muneer al Obeidli.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OrxmFHWtjKA&w=560&h=315]

La final, au fost acordate mult râvnitele premii. Astfel, câștigătorii au fost: Mister Originalitate – Viorel Ioan Gănceanu, Mister Spontaneitate – Vlad Iustinian, Mister Popularitate – Florin Călin și Mister Boboc – Denis Pancu.

Competiția fetelor a fost câștigată de Miss Boboc Miruna Mihaela Diaconescu, urmată de Livia Ștefania Rădescu (locul II) și Elena Mădălina Palalaie (locul III). Celelalte titluri de miss au fost luate de Ana Maria Mocanu (Miss Originalitate), Marina Oana Lefter (Miss Naturalețe) și Denisa Elena Prisecaru (Miss Popularitate).

Spectacolul s-a terminat puțin după ora 23, însă petrecerea a ținut până la ora 2.

Am avut închiriată sala până la ora 2 și totul a decurs normal. Au fost polițiști care au supervizat toată petrecerea, nu s-a permis consumul de băuturi alcoolice. De asemenea, în sală, a fost interzis fumatul”, ne-a declarat Iulia Clisu, organizatorul balului. (Andrei ARSENE)

Pentru prima dată într-un bal organizat de Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad a fost și un concurs destinat băieților. Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad și-a desemnat, vineri seară, la Cercul Militar Bârlad, cei mai frumoși elevi din clasa a IX-a în una dintre cele mai așteptate petreceri ale liceenilor: Balul bobocilor. În cursa pentru titlul de Miss Boboc și Mister Boboc s-au întrecut șapte eleve, respectiv patru elevi, însă doar Miruna Mihaela Diaconescu și Denis Pancu au impresionat cel mai mult juriul. Organizatorii balului, Iulia Clisu (Miss Boboc 2012) și colegii săi, au gândit momente artistice care au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: