Home » Sport » "Galben-verzii" au pierdut în prelungiri la Gârceni

"Galben-verzii" au pierdut în prelungiri la Gârceni

Sâmbătă, echipa suporterilor vasluieni, FC 2002 Vaslui, a pierdut în minutul patru de prelungiri, în fața campioanei județene, FC Gârceni.

Meciul a debutat cu o fază pe poartă a Vasluiului, care, a beneficiat în minutul patru de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, executată de Moraru. Lovitura fotbal vaslui 2n-a fost însă la fel de periculoasă ca ocazia ratată de FC Gârceni la un minut distanță. Scorul a fost deschis de „galben-verzi”, prin Codreanu, însă din păcate calitatea proastă a terenului, a dat bătăi de cap echipei pregătite de Sorin Tătaru, care a fost egalată în minutul 29. După doar trei minute, FC Gârceni a preluat conducerea, marcând încă un gol, spre disperarea oaspeților, scorul la pauză fiind de 2-1 pentru FC Gârceni.

După pauză, prima ocazie de gol a avut-o echipa din Gârceni, însă Vasluiul a reușit să egaleze în minutul 55, Azamfirei fiind cel care a trimis mingea în poartă. Până la finalul celei de-a doua reprize, scorul a fost de 2 la 2, însă în minutul patru de prelungiri, ghinionul s-a abătut asupra „galben-verzilor”, care, au încasat un gol neașteptat. Astfel, partida s-a încheiat 3-2 pentru FC Gârceni, victorie care a dus echipa pe poziția a doua a clasamentului, în detrimentul celor de la FC Vaslui.

Înfrângerea din ultima fază a meciului a lăsat echipa vasluiană fără antrenorul Sorin Tătaru, care a hotărât să plece de la echipă după acest eșec. Jucătorii au vorbit însă ulterior cu el să se întoarcă. Dacă va reveni, rămâne de văzut. (Roxana NĂSTASĂ)

Sâmbătă, echipa suporterilor vasluieni, FC 2002 Vaslui, a pierdut în minutul patru de prelungiri, în fața campioanei județene, FC Gârceni. Meciul a debutat cu o fază pe poartă a Vasluiului, care, a beneficiat în minutul patru de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, executată de Moraru. Lovitura n-a fost însă la fel de periculoasă ca ocazia ratată de FC Gârceni la un minut distanță. Scorul a fost deschis de "galben-verzi", prin Codreanu, însă din păcate calitatea proastă a terenului, a dat bătăi de cap echipei pregătite de Sorin Tătaru, care a fost egalată în minutul 29. După…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: