Home / Sanatate / Bârladul sub lupă – Viață de lux

Bârladul sub lupă – Viață de lux

La Bârlad, persoanele care necesită transportul cu ambulanța au ocazia de a duce „viață de lux”. În general șoferii își aleg numere de înmatriculare preferențiale cu un anumit scop, fie combinația de litere reprezintă numele posesorului, fie transmite un mesaj. În cazul de față, nu înțelegem legătura dintre ambulanță și cuvântul „lux”. O fi cu majordom în loc de medic și șampanie perfuzabilă în dotare?

Zâmbetul celor care observă plăcuța de înmatriculare a salvării a dat frâu liber imaginației, visând la o ambulață mai… altfel, senzația dispare atunci când conștientizează că lucrurile stau tocmai invers, iar ambulanța nu are medic, poate doar perfuzii. (R.C.)

La Bârlad, persoanele care necesită transportul cu ambulanța au ocazia de a duce „viață de lux”. În general șoferii își aleg numere de înmatriculare preferențiale cu un anumit scop, fie combinația de litere reprezintă numele posesorului, fie transmite un mesaj. În cazul de față, nu înțelegem legătura dintre ambulanță și cuvântul „lux”. O fi cu majordom în loc de medic și șampanie perfuzabilă în dotare? Zâmbetul celor care observă plăcuța de înmatriculare a salvării a dat frâu liber imaginației, visând la o ambulață mai... altfel, senzația dispare atunci când conștientizează că lucrurile stau tocmai invers, iar ambulanța nu are medic,…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. aceasta salvare a fost donata de statul luxemburghez. de aceea are acest numar. scrie si pe masina. era mai simplu sa fi intrebat.

x

Check Also

Bebeluș de șapte luni, în stare de inconștiență după ce ar fi căzut dintr-un premergător

Un bebeluș de șapte luni ...

Spitalul Județean de Urgență Vaslui primește 1,4 milioane de lei pentru plata salariilor

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Femeie intrată în stare de inconștiență, în timpul slujbei, în curtea bisericii din centrul Vasluiului

O femeie de 65 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: