Home » Sanatate » Bârladul sub lupă – Viață de lux

Bârladul sub lupă – Viață de lux

La Bârlad, persoanele care necesită transportul cu ambulanța au ocazia de a duce „viață de lux”. În general șoferii își aleg numere de înmatriculare preferențiale cu un anumit scop, fie combinația de litere reprezintă numele posesorului, fie transmite un mesaj. În cazul de față, nu înțelegem legătura dintre ambulanță și cuvântul „lux”. O fi cu majordom în loc de medic și șampanie perfuzabilă în dotare?

Zâmbetul celor care observă plăcuța de înmatriculare a salvării a dat frâu liber imaginației, visând la o ambulață mai… altfel, senzația dispare atunci când conștientizează că lucrurile stau tocmai invers, iar ambulanța nu are medic, poate doar perfuzii. (R.C.)

La Bârlad, persoanele care necesită transportul cu ambulanța au ocazia de a duce „viață de lux”. În general șoferii își aleg numere de înmatriculare preferențiale cu un anumit scop, fie combinația de litere reprezintă numele posesorului, fie transmite un mesaj. În cazul de față, nu înțelegem legătura dintre ambulanță și cuvântul „lux”. O fi cu majordom în loc de medic și șampanie perfuzabilă în dotare? Zâmbetul celor care observă plăcuța de înmatriculare a salvării a dat frâu liber imaginației, visând la o ambulață mai... altfel, senzația dispare atunci când conștientizează că lucrurile stau tocmai invers, iar ambulanța nu are medic,…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. aceasta salvare a fost donata de statul luxemburghez. de aceea are acest numar. scrie si pe masina. era mai simplu sa fi intrebat.

%d blogeri au apreciat: