Home » Social » Proiectil descoperit de un bărbat în timp ce săpa în grădină

Proiectil descoperit de un bărbat în timp ce săpa în grădină

Vineri, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a intervenit pentru ridicarea unui proiectil de artilerie exploziv calibrul 152 mm din localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare. Muniția a fost descoperită de un bărbat în grădina proprie în timp ce efectua lucrări agricole. Proiectilul a fost transportat în condiții de siguranță, în locul special amenajat, în vederea distrugerii.

În cazul descoperirii unor elemente de muniție neexplodată, pompierii reamintesc cetățenilor că trebuie să anunțe imediat, prin numărul unic pentru apel de urgență 112, organele abilitate. (R.N.)

Vineri, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a intervenit pentru ridicarea unui proiectil de artilerie exploziv calibrul 152 mm din localitatea Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare. Muniția a fost descoperită de un bărbat în grădina proprie în timp ce efectua lucrări agricole. Proiectilul a fost transportat în condiții de siguranță, în locul special amenajat, în vederea distrugerii. În cazul descoperirii unor elemente de muniție neexplodată, pompierii reamintesc cetățenilor că trebuie să anunțe imediat, prin numărul unic pentru apel de urgență 112, organele abilitate. (R.N.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: