Home » Social » Vacanța de vară se cumpără iarna

Vacanța de vară se cumpără iarna

Bârlădenii își pot achiționa de pe acum bilete de vacanță la prețuri mici.

În perioada 13-16 noiembrie, la București, a avut loc Târgul de Turism – ediția de toamnă. Au participat peste 200 de agenții de turism din lume și din țară, printre care și câteva din Bârlad. Deși unii români se grăbesc să-și procure bilete mai ieftine direct de la Târg, bârlădenii nu și-au făcut o obișnuință din asta, cu toate că în această perioadă pot beneficia de reduceri de până la 35%, în funcție de stațiune și hotel, direct la agențiile de turism din oraș.

Nu putem să negăm faptul că există bârlădeni care își achiziționează bilete încă de pe acum, pentru a beneficia de reduceri de 25% – 30%, dar sunt în număr destul de mic, aproximativ 20% din totalul vânzărilor dintr-un an. Înscrierile timpurii aduc o economie considerabilă la bugetul de vacanță și evident, posibilitatea de a achiziționa sejururi în destinațiile și perioadele preferate de turiști”, a declarat Mihai Goga, administratorul unei agenții de turism din oraș.

Din experiența anilor trecuți, bârlădenii sunt destul de conservatori când vine vorba de alegerea destinațiilor de vacanță, rămânând fideli stațiunilor sau locurilor în care s-au simțit bine, fie că sunt în țară sau în afara ei. Aceștia preferă muntele și marea deopotrivă, în România, dar mulți aleg să plece în fiecare an în Bulgaria, Grecia,Turcia sau Spania.

Turiștii știu, sau ar trebui să știe că, la achiziționarea unor sejururi în regim Early Booking, în cazul în care nu mai pot, din diverse motive, să își facă vacanța în perioada contractată, aceștia primesc banii înapoi prin asigurarea Storno. Rambursarea sumei achitate de turiști se face doar atunci când cauzele pentru care beneficiarul nu mai poate pleca în vacanța pentru care a plătit, sunt decesul unui membru al familiei, inundații, cutremure sau intervenții chirurgicale.

Agențiile de turism din oraș au oferte variate la această oră, și față de anul trecut, prețul vacanțelor a crescut foarte puțin. (Mihaela NICULESCU)

Bârlădenii își pot achiționa de pe acum bilete de vacanță la prețuri mici. În perioada 13-16 noiembrie, la București, a avut loc Târgul de Turism – ediția de toamnă. Au participat peste 200 de agenții de turism din lume și din țară, printre care și câteva din Bârlad. Deși unii români se grăbesc să-și procure bilete mai ieftine direct de la Târg, bârlădenii nu și-au făcut o obișnuință din asta, cu toate că în această perioadă pot beneficia de reduceri de până la 35%, în funcție de stațiune și hotel, direct la agențiile de turism din oraș. „Nu putem să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: