Home » Social » Copilul meu – Lui Cosmin îi place să pescuiască

Copilul meu – Lui Cosmin îi place să pescuiască

Cosmin Vasile are șase ani și zece luni și este ajutorul de nădejde al părinților. Merge la școală, la clasa pregătitoare și îi place, însă nu tot timpul, întrucât sunt momente în care temele îi dau bătăi de cap. Mai degrabă, lui Cosmin îi place să-și ajute tatăl și bunicul la treburile gospodărești, cum ar fi tăiatul lemnelor, de exemplu.

De fel, Cosmin este un băiețel năzdrăvan, vorbăreț și plin de energie. N-ar sta în casă nici măcar când vremea e capricioasă. Se mai uită la desene din când în când și se mai joacă la calculator, însă cea mai mare parte a timpului și-o petrece afară, cu verișorii și prietenii.

Cosmin mai are o soră mai mare, Miruna, cu care se înțelege foarte bine și cu care împarte totul. Printre pasiunile băiețelului se mai numără și plimbările cu bicicleta, dar mai ales pescuitul, la care se pricepe pentru că a învățat de la bunicul său. Când o să fie mare, Cosmin vrea să aibă o fermă, întrucât de mic îi plac foarte mult animalele. (Roxana NĂSTASĂ)

Cosmin Vasile are șase ani și zece luni și este ajutorul de nădejde al părinților. Merge la școală, la clasa pregătitoare și îi place, însă nu tot timpul, întrucât sunt momente în care temele îi dau bătăi de cap. Mai degrabă, lui Cosmin îi place să-și ajute tatăl și bunicul la treburile gospodărești, cum ar fi tăiatul lemnelor, de exemplu. De fel, Cosmin este un băiețel năzdrăvan, vorbăreț și plin de energie. N-ar sta în casă nici măcar când vremea e capricioasă. Se mai uită la desene din când în când și se mai joacă la calculator, însă cea mai…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: