Home » Sanatate » Demisie din funcție la spitalul din Bârlad

Demisie din funcție la spitalul din Bârlad

Medicul neurolog Dana Marcu a demisionat din funcția de șef al Secției de Neurologie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad.

Contactată telefonic, Angela Chirilă, managerul interimar al spitalului, ne-a spus că medicul Dana Marcu a luat această decizie încă din luna octombrie, când la conducerea spitalului se afla Ștefan Constantinciu.

Locul acesteia a fost preluat de către medicul Gabriela Daniș, însă numai până când un alt medic va dori să ocupe această poziție. Anumite voci din cadrul spitalului vorbesc despre medicul Iulia Storosciuc, ca fiind favorită la ocuparea funcției de șef al secției de Neurologie. (R.C.)

Medicul neurolog Dana Marcu a demisionat din funcția de șef al Secției de Neurologie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Contactată telefonic, Angela Chirilă, managerul interimar al spitalului, ne-a spus că medicul Dana Marcu a luat această decizie încă din luna octombrie, când la conducerea spitalului se afla Ștefan Constantinciu. Locul acesteia a fost preluat de către medicul Gabriela Daniș, însă numai până când un alt medic va dori să ocupe această poziție. Anumite voci din cadrul spitalului vorbesc despre medicul Iulia Storosciuc, ca fiind favorită la ocuparea funcției de șef al secției de Neurologie. (R.C.)

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile