Home » Justitie » Tânăr prins după ce a furat trei laptopuri și un aparat foto

Tânăr prins după ce a furat trei laptopuri și un aparat foto

Ieri dimineață, reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Vaslui au sesizat polițiștii vasluieni cu privire la faptul că din sediul societății au fost sustrase mai multe bunuri. Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat cercetări la fața locului și au constatat că, în cursul nopții de 18 spre 19 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns în imobil prin efracție și au sustras din mai multe birouri trei laptop-uri și un aparat foto, prejudiciul total cauzat prin această faptă fiind stabilit la aproximativ 5.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe făptaș. Numele său este Mihai G., are 22 ani, este domiciliat în municipiul Vaslui și este cunoscut cu antecedente penale. Acesta a sustras bunurile cu scopul de a le valorifica, însă a fost depistat de polițiști înainte de comercializarea acestora. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, urmând a fi înapoiat părților vătămate, iar tânărul este cercetat în prezent sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri dimineață, reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Vaslui au sesizat polițiștii vasluieni cu privire la faptul că din sediul societății au fost sustrase mai multe bunuri. Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat cercetări la fața locului și au constatat că, în cursul nopții de 18 spre 19 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns în imobil prin efracție și au sustras din mai multe birouri trei laptop-uri și un aparat foto, prejudiciul total cauzat prin această faptă fiind stabilit la aproximativ 5.000 lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe făptaș. Numele său este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: