Home / Justitie / Afaceristul bârlădean Marian Blembea rămâne după gratii

Afaceristul bârlădean Marian Blembea rămâne după gratii

Omul de afaceri bârlădean Marian Blembea rămâne în continuare în spatele gratiilor, după ce Curtea de Apel Iași i-a respins contestația făcută la decizia Tribunalului Vaslui de a fi judecat în stare de libertate.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au trimis pe afacerist după gratii pentru infracțiuni de corupție pe 26 iulie. El este acuzat de faptul că a dat unui comisar al Gărzii Financiare 10.000 de lei și o cantitate neprecizată de vin. Prin intermediul aceluiași comisar, Blembea i-a oferit unei colege a acestuia un prafum. Pentru toate aceste atenții, cei doi comisari ar fi trebuit să nu menționize în actul de control neregulile constatate și să nu aplice amenda contravențională corespunzătoare. Din câte se pare, această cauză privește o activitate infracțională mult mai amplă, cercetări efectuându-se față de mai multe persoane, iar percheziții au fost făcute în cinci localități din Vaslui, Bârlad, Bacău dar și la o instituție publică. (A.C.)

Omul de afaceri bârlădean Marian Blembea rămâne în continuare în spatele gratiilor, după ce Curtea de Apel Iași i-a respins contestația făcută la decizia Tribunalului Vaslui de a fi judecat în stare de libertate. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au trimis pe afacerist după gratii pentru infracțiuni de corupție pe 26 iulie. El este acuzat de faptul că a dat unui comisar al Gărzii Financiare 10.000 de lei și o cantitate neprecizată de vin. Prin intermediul aceluiași comisar, Blembea i-a oferit unei colege a acestuia un prafum. Pentru toate aceste atenții, cei doi comisari ar fi trebuit să nu menționize în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: